Şanlıtürk'ten Başkan Çimen'e ikramiye teşekkürü

Belediye İş Sendikası Trabzon Şube Başkan Yardımcısı İsa Şanlıtürk, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen'e teşekkür etti.

Şanlıtürk'ten Başkan Çimen'e ikramiye teşekkürü
Belediye İş Sendikası Trabzon Şube Başkan Yardımcısı İsa Şanlıtürk, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen'e teşekkür etti.

Şanlıtürk, Gümüşhane Belediyesi bünyesinde çalışan işçilerin Belediye Başkanı Ercan Çimen'in göreve gelmesinin ardından ikramiyelerini düzenli olarak zamanında almaya başladığını kaydederek, Çimen'e göstermiş olduğu hassasiyetten ötürü teşekkür etti.

Çimen'in işçinin alnının terinin soğumadan hakkını verdiğini belirten Şanlıtürk, "Sayın Belediye Başkanımız göstermiş olduğu tutumla gerçekten işçinin ve emekçinin yanında olduğunu bizlere göstermiştir. İşçimizin her zaman yanında olan Belediye Başkanımız Sayın Ercan Çimen, Belediye'de yıllardır karşılaştığımız ikramiyeleri zamanında alma sorunumuzu sona erdirdi. Sayın Başkanımızın bu hassasiyeti karşısında sendikal görev yapmak çok kolay. Bizler başkanımızda işçimiz için ne talep etmişsek, kendisi hemen olumlu cevap vermiştir ve hatta talebimizin eksik olabileceğini düşünerek elinden gelenin daha fazlasını yapmıştır. Kendilerine gerek işçilerimiz gerekse Belediye İş Sendikası adına şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Şanlıtürk, işçilerin ikramiyelerini zamanında almanın mutluluğu içerisinde olduğunu ifade ederek, "Belediye İş Sendikası olarak Gümüşhane Belediyesi'nde yaklaşık 100 işçimizi temsil ediyoruz. Görev ve sorumluluğumuz gereği arkadaşlarımızın her türlü sosyal, çalışma ve maddi haklarının iyileştirilmesi için girişimlerde bulunuyoruz. Geçmiş dönemlerde işçi arkadaşlarımız mesai mefhumu gözetmeksizin çalışarak hak ettikleri ikramiyelerini zamanında alamıyorlardı.  Ancak Belediye Başkanımız Sayın Ercan Çimen'in göreve gelişinin ardından bugüne kadar böyle bir sorunla karşılaşmadık. Arkadaşlarımızın ikramiyeleri her zaman tam gününde yattı. Tabi bu da herkesi mutlu ediyor. Bu anlamda işçimizin her zaman yanında olarak onların haklarını gözeten başta Belediye Başkanımız Sayın Ercan Çimen olmak üzere Belediye Başkan yardımcılarımıza ve birim müdürlerimize şahsım ve arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2015, 10:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER