Sarı şimdiden çalışmalara başladı

Gümüşhane Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Ekrem Sarı, adaylık açıklamasında bahsettiği projelerine başladı. Sarı, şimdiden seçimi kazanması halinde çekici hizmeti için yüzde 40’lık indirim sözleşmesine imza attı.

Sarı şimdiden çalışmalara başladı

17 Eylül’de önümüzdeki süreçte yapılacak olan Gümüşhane Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimlerine adaylığını açıklayan Sarı, oda bünyesinde çekici hizmeti olmadığı için göreve gelmesi halinde yeniden odaya çekici kazandırana kadar ve görev süresi devam ettiği sürece kentteki Koçkaya ve Gümüşvip oto kurtarma firmalarından yüzde 40 indirim sağlanacağını söyledi.

Her iki firmanın sahipleriyle şimdiden sözleşme imzalayan Sarı, “Daha önce yaptığımız açıklamamızda hazırlayacağımız projelerle esnaf halkımızı rahatlatacağımızı söylemiştik. Oyuna talip olduğumuz değerli şoför esnafımızın sorunlarını çözerek ilerleyeceğiz. Araçlarımızın arıza ve kaza durumlarında Gümüşhane şoförler cemiyeti bünyesinde hali hazırda bir çekici hizmeti olmadığı herkes tarafından bilinmektedir. Biz Gümüşhane söförler ve otomobilciler odasına bir çekici kazandırana kadar ve kazandırdıktan sonrada araç ihtiyacı halinde Gümüşhane merkezde bulunan 2 adet özel oto kurtarma firması ve il dışında bulunan 1 adet oto kurtarma firması ile 30 Eylül 2021 tarihinde sizler için sözleşme imzaladık. Sözleşmemizde göreve gelmemiz halinde Şoför esnafımız müracaat etmeleri halinde 3 farklı firmaya ait çekicilerle %40 araçlarını indirimli hizmet alabilecekler. Biz çalışmalarımızda yapamayacağımız ve üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sözü vermedik ve sözle değil yazıyla konuşma yada devem edeceğiz. Her hafta bir projemizi de sizlerle paylaşacağız” dedi.


 

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER