Şehit Üsteğmenimiz için taziye mesajları

Hakkari'de bölücü terör örgütüne yönelik operasyonlar sırasında ağır yaralanan ve Ankara GATA'da tedavi edilirken bugün öğlen saatlerinde şehadet mertebesine erişen Gümüşhaneli Piyade Üsteğmen Erdem Keskin için yayımlanan taziye mesajları.

Şehit Üsteğmenimiz için taziye mesajları
Hakkari'de bölücü terör örgütüne yönelik operasyonlar sırasında ağır yaralanan ve Ankara GATA'da tedavi edilirken bugün öğlen saatlerinde şehadet mertebesine erişen Gümüşhaneli Piyade Üsteğmen Erdem Keskin için yayımlanan taziye mesajları.

VALİ YÜCEL YAVUZ

"Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde sürdürülen operasyonlar sırasında ağır yaralanan ve Ankara GATA’da tedavisi devam etmekte olan, Gümüşhane-Kelkit nüfusuna kayıtlı hemşehrimiz Piyade Üsteğmen Erdem Keskin bugün şehadet mertebesine erişmiştir.

Merhum Şehidimiz, 29 Mart Salı günü Kelkit ilçe merkezinde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazı ve icra olunacak tören sonrası, Karşıyaka Köyü Mezarlığı’nda ebedi istirahatgâhına tevdi olunacaktır.

Aziz Şehidimiz Piyade Üsteğmen Erdem Keskin ve son günlerde yaşanan terör olaylarında vatanımız ve bayrağımız uğruna canını feda eden tüm şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, şehitlerimizin kederli aileleri başta olmak üzere Aziz Milletimize sabır ve başsağlığı dileriz."

BELEDİYE BAŞKANI ERCAN ÇİMEN

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Hakkari Yüksekova'da çıkan çatışmada yaralanan Üsteğmen Erdem Keskin'in tedavi gördüğü Ankara GATA'da şehit olması nedeniyle taziye mesajı yayınladı.

Başkan Çimen, Keskin'in şehadet haberini derin üzüntü içerisinde öğrendiklerini kaydederek, "Son günlerde ülkemizde meydana gelen üzücü olayları ve almış olduğumuz acı haberler, milletçe hepimizi derinden üzmektedir. Kelkit ilçemize bağlı Karşıyaka köyü nüfusuna kayıtlı piyade Üsteğmen Erdem Keskin kardeşimizin şehadet haberini derin üzüntü içerisinde öğrendik. Şehit olan Keskin kardeşimiz ile tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Şehit Keskin kardeşimizin kederli ailesine, yakınlarına, silah arkadaşlarına, milletimize ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza sabır ve metanet diliyorum" dedi.

İL EMNİYET MÜDÜRÜ ORHAN KAR

“Vatanımızın bölünmez bütünlüğünün sağlanması ve toplumsal huzurun hakim kılınması için mücadele verirken Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yaralanan ve kaldırıldığı GATA’da şehit olan Gümüşhane Kelkitli Üsteğmen  Erdem KESKİN’e, Yüce Allah’tan rahmet diler, başta kederli ailelerine ve  aziz milletimize başsağlığı diliyorum.”

GTSO BAŞKANI İSMAİL AKÇAY

"Bu Cennet vatanımızın ve aziz milletimizin bölünmez bütünlüğü için, milletimizin birlik ve beraberliği ile huzur ve güvenliğinin sağlanması, sonsuza kadar ezanların devamı, ayyıldızın dalgalanması uğruna can veren şehitlerimize ve Kelkit'li hemşerimiz  Piyade Üsteğmen Erdem KESKİN'e Allahtan Rahmet ailesi ve milletimize şahsım ve Ticaret ve Sanayi Odası mensupları adına başsağlığı diliyor, karşılarında saygı ve minnetle eğiliyoruz."
Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2016, 17:19

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER