Selami Hoca Hakk'a Yürüdü

Gümüşhane bilişim dünyasının duayen isimlerinden Cemal Şahin (41) günlerdir sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybederek bugün sabah saatlerinde vefat etti.

Selami Hoca Hakk'a Yürüdü
Gümüşhane bilişim dünyasının duayen isimlerinden Cemal Şahin (41) günlerdir sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybederek bugün sabah saatlerinde vefat etti.

Mütevazi ve saygın kişiliği, “öf” bile demeyen yapısı ile Gümüşhanelilerin gönlünde taht kuran Şahin, son yolculuğuna Gümüşhane’de uğurlanacak. İkindi namazına müteakip Kemaliye camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Emirler mezarlığında toprağa verilecek Şahin, iki çocuk babası idi.

Gümüşhane’de uzun yıllar görev yapan ve kamuoyunda Dişçi Cevat olarak tanınan Cevat Şahin’in oğlu, Sel-Nur Bilgisayar’dan Nuri Şahin’in kardeşi, oto tamircisi Muammer Şahin’in yeğeni olan ve kamuoyunda Selami Hoca olarak tanınıp bilinen, doğruluk ve dürüstlük abidesi Cemal Şahin’e Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Şahin, birkaç hafta önce ağır grip nedeniyle Gümüşhane Devlet Hastanesi acil servisinde tedavi altına alınmış, burada kalbinin durması sonucu aynı hastanede ‘multi organ yetmezliği’ ile yoğun bakım servisinde tedavi altına alınmıştı. Şahin daha sonra KTÜ Farabi Hastanesine sevk edilmişti.
Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2013, 09:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bahadır ÇETİN
Bahadır ÇETİN - 11 yıl Önce

allah rahmet etsin çok değerli bir arkadaşımızdı. özellikle ben yaklaşık 12 yıldır kendisi ile çok yakın arkadaş idim. bir gün bile kötülük düşündüğüne rastlamadım. az sayıda özel insandan biri idi. hepimizin başı sağ olsun

hakan aydın
hakan aydın - 11 yıl Önce

sevgili kardeşim mekanın cennet olsun.ailene sabılar diliyorum.yavrularında allah ha emanet olsun,şehitlik ederimkisen bir karincayi bile incidmezdi.yüregimizin enderin yerindesin.

Mustafa SİYAH
Mustafa SİYAH - 11 yıl Önce

kendisini işletmelerde staja gönderdiğimiz öğrencilerden tanırım. gerçekten düzgün yardımsever bir esnaftı. ne zaman bir öğrenci için ricada bulunsak her zaman yardımcı olurdu. mekanın cennet olur inşallah...

halilibrahim akbulut
halilibrahim akbulut - 11 yıl Önce

allah rahmet eylesin çok iyi bir insandı toprağı bol olsun

HALİT AVCI
HALİT AVCI - 11 yıl Önce

Seni çok özleyeceğiz Selami hocam. Kabrin nur ile dolsun, mekanın cennet olsun.

mustafa OKUMUŞ
mustafa OKUMUŞ - 11 yıl Önce

mekanın cennet olsun allah ım zor gününde yardımcın olsun

Abdurrahim ERDOĞDU (Eğitim Denetmeni)
Abdurrahim ERDOĞDU (Eğitim Denetmeni) - 11 yıl Önce

dişçi cevat amcanın oğlu, selami şahin'in vefatı hepimizi üzdü. sessiz ve dürüst ve sakin kimliği herkesin gönlüne aynı acı ve üzüntüyü verdi. allah ailesine, kardeşlerine,yakın akrabalarına,tanıyan dostlarına sabr-ı cemil, ecri cezil ihsan buyursun.biz ondan razı olduk, allah da razı olsun.

erdal metintaş
erdal metintaş - 11 yıl Önce

salami hocam mekanın cennet olsun


SIRADAKİ HABER