Sema Doğan’da Nevruz Coşkusu

Baharın müjdecisi olarak nitelendirilen Nevruz Bayramı, Gümüşhane Belediyesinin öncülüğünde Sema Doğan Yaşam Alanında coşkulu bir şekilde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Sema Doğan’da Nevruz Coşkusu

Baharın müjdecisi olarak nitelendirilen Nevruz Bayramı, Gümüşhane Belediyesinin öncülüğünde Sema Doğan Yaşam Alanında coşkulu bir şekilde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Grup Canca’nın sahne aldığı etkinlikte Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Nevruz Ateşini yaktı ve öğrencilerle birlikte örs üzerinde demir dövdü. 

Etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Ercan Çimen, “Türkiye’nin her bir noktasından Ahmet Ziyaüddin efendinin memleketine altın kalpli insanların şehrine hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Şehrimize renk katıyorsunuz. Bugün de baharın müjdecisi olan nevruzu hep beraber kutluyoruz. Nevruz dediğimiz zaman akla hoş görü geliyor, barış ve kardeşlik geliyor. Hepinizden Allah razı olsun. Her ilde bir üniversite uygulamasının en güzel uygulandığı illerden biriside Gümüşhane’dir. Burada başta sayın cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum. Ondan Allah razı olsun. Çünkü birlik ve beraberliğin aynası burasıdır” dedi.

Öğrencilerle sık sık biraya geldiğini hatırlatan Başkan Çimen, Türkiye’nin dört bir tarafından öğrencilerle birlikte sohbet etmenin kültürel bir zenginlik olduğunu belirterek, “Türkiye’nin her noktasından gelen kardeşlerimizi görüyorum. O barışı ve birlikteliği o kadar en güzel sizler ifade ediyorsunuz. Hepinizden Allah razı olsun. Biliyorsunuz 31 Martta yerel seçimlerimiz var. 10 günden az bir süre kaldı. Sizlerin dualarına ve desteklerine ihtiyacımız var. Daha güzel ve gelişen bir Gümüşhane için inşallah kazandıklarımızı sizlerle paylaşmak için çok çalışacağız. Sizlerin de desteklerini alacağız. Hep şunu diyoruz ya ne yapacağız iri olacağız diri olacağız kardeş olacağız hep beraber Gümüşhane olacağız kardeş olacağız. Tekrar Nevruz Bayramınızı kutluyor iyi eğlenceler diliyorum” diye konuştu.

Başkan Çimen sözlerini Nevruz Bayrama etkinliği için alana gelen CHP Belediye Başkanı adayı Bedri Ağaç ve İYİ Parti Belediye Başkan adayı Mustafa Canlı’ya teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.  

Etkinlik Grup Canca konseri ve halk oyunları ekiplerinin gösterileriyle devam etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER