Semercioğlu’na “En iyi kalem” ödülü

Gümüşhane Üniversitesi Torul Meslek Yüksekokulu Sosyal Hizmetler bölümünde görev yapan akademisyen, yazar Dr. M.Serhat Semercioğlu’nun kaleme aldığı “Her Şey Aile ile Başlar” adlı kitabı 3 bin 500 eser arasından “Altın Kalem Ödülüne” layık görüldü. 

Semercioğlu’na “En iyi kalem” ödülü

Semercioğlu’nun Sola Yayınlarından çıkan “Her Şey Aile ile Başlar” adlı kitabı Uluslararası Edebiyat, Kültür ve Sanat Gazetesi “Book Culture Art Times (BCA)” tarafından “En İyi Hikaye (Psikoloji)” dalında “Altın Kalem Ödülüne” layık görüldü. 

Ödülünü 3 Eylül 2022 tarihinde İstanbul Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezinde geniş katılımla düzenlenecek törende alacak olan yazar, yaklaşık 3 bin 500 eser arasından seçilen kitabına bu ödülü layık görenlere teşekkürlerini iletti. Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan törende hem Türk yazarlara hem de yabancı yazarlara ayrı kategorilerde ödül verilecek. 

Kitabında anne-baba-çocuk ilişkilerini ve bu ilişkilerin çocuğun gelişimi üzerindeki etkilerini inceleyen Semercioğlu ödülüyle ilgili "Bana ve eserime olan güvenini her zaman hissettiğim; ailem ve dostlarım, üniversitem ve yayınevim olmak üzere herkese sonsuz teşekkürler” ifadelerini kullandı.

“Her Şey Aile ile Başlar" kitabının gerçek hikayelerden esinlenerek yazıldığını kaydeden Semercioğlu, “Yaşama hazırlanan çocuklar için her şey ailede başlar. Ailede yaşadıklarıyla, çocuğun benliği ve kişiliği oluşur. Onların çocuk yaşlarda edindikleri olumlu ve olumsuz değerler; ileride yetişkin bir birey olduklarında davranışlarını olumlu ya da olumsuz yönde belirler” dedi.

Kitap Müzik Her Zaman Onunla, Elektronik Emzik ve Mavi Balina Sendromu, Bu Hayatı O Seçmedi, Zorbalık Her Yerde, Unutulmuş Çocuk ve Dört Tarafında Dağlar Var isimli 6 bölümden oluşuyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER