Şiran için dev imza

Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde hayırseverler tarafından 16 derslikli İmam Hatip Ortaokulu ile Lisesi, 120 kişilik yurt binası ve spor salonundan oluşan eğitim kompleksi yapılacak.

Şiran için dev imza
Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde hayırseverler tarafından 16 derslikli İmam Hatip Ortaokulu ile Lisesi, 120 kişilik yurt binası ve spor salonundan oluşan eğitim kompleksi yapılacak.

Keleşoğlu inşaat tarafından yıl içerisinde ilçenin Kuzuluk Mevkiinde başlanacak ve 18 ay içerisinde bitirilecek olan İmam Hatip ortaokulu ve lisesi, 120 kişilik yurt binası bulunan komplekste kız ve erkekler için ayrı ayrı iki okul ve iki ayrı yurt binası olacak. Eğitim kompleksinin içinde bir de spor tesisi bulunacak.

Yaptırılacak eğitim kompleksiyle ilgili Gümüşhane Valiliği, Bağcılar Belediyesi ve Keleşoğlu Tasarım İnşaat A.Ş. Mustafa Keleş ve oğulları Fuat ve Dursun Keleş arasında düzenlenen protokol Şiran Kaymakamı Murat Özdemir, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya, Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, Başkan Yardımcısı Şahin Köse, Keleşoğlu İnşaat adına Mustafa keleş, oğulları Dursun ve Fuat Keleş, Şiran Eğitim ve Kalkınma Vakfı (ŞEKAV) Yönetim Kurulu üyeleri Ali Beyaz, Ramazan Kahveci, Yüksel Hamzaoğlu ve Abdullah Canan’ın katıldığı törenle imzalandı.

Altıparmak, “Ben iki yıl önce İstanbul Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’ya Bayburt ziyaretinde Şiran’a İmam-Hatip Lisesi ve Ortaokulu yapılması için ricada bulundum. Sayın Başkanımız da beni kırmadı. Hayırsever işadamımız Keleşoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keleş’ten Şiran’a 16 derslikli İmam-Hatip Lisesi, Ortaokulu ve 120 kişilik yurt sözünü aldı. İlçemizde büyük bir eksiği giderecek olan bu devasa yatırım için başta Bilim Sanayi ve Teknoloji bakanımız Sayın Fikri Işık’a, AK Parti Gümüşhane Milletvekilimiz Kemalettin Aydın'a, Şiran Kaymakamımız Murat Özdemir’e Bağcılar Belediye Başkanı Sayın Lokman Çağrıcı’ya, Keleşoğlu İnşaat adına Mustafa Keleş’e, İl Milli Eğitim Müdürümüz Muhammet Şahinkaya’ya, ŞEKAV Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Beyaz, Ramazan Kahveci, Yüksel Hamzaoğlu ve Abdullah Canan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2015, 22:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER