Sünnetçi’den Sosyal Bilimler Lisesine ziyaret

Okullarda yürütülen faaliyetleri ve okulların durumlarını yerinde incelemeye büyük önem veren İl Müdürü Miraç Sünnetci, Mareşal Çakmak Sosyal Bilimler Lisesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Sünnetçi’den Sosyal Bilimler Lisesine ziyaret

Şube Müdürü Gönül Eroğlu’nun da eşlik ettiği ziyarette Sünnetci, okul ve okulda yürütülen çalışmalar hakkında idarecilerden bilgi aldı, sınıfları tek tek ziyaret ederek öğrencilerle sohbet ederek çeşitli tavsiyelerde bulundu, derslerinde başarılar diledi.

Öğretmenler odasında okul idaresi ve öğretmenlerle bir araya gelen Sünnetci, “Bize emanet edilen öğrencilerimizi nitelikli bir eğitim ile en iyi şekilde geleceğe hazırlamak için var gücümüz ile çalışıyoruz. Eğitim ve öğretime katkı sağlayan tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz” dedi. 

Sünnetci, Mareşal Çakmak Sosyal Bilimler Lisesinde etkinlikler ve konferans türü programları için okul idaresinin girişimleriyle yaklaşık 100 öğrencinin rahatlıkla halk oyunları gibi farklı etkinlikler düzenlenebilecek çok amaçlı salonun en kısa zamanda öğrencilerin hizmetine sunulacağını sözlerine ekledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER