Tarım Kredi Market sonunda açıldı

Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde 25 Kasım 2021'de, Kelkit ilçesinde de 27 Aralık 2021'de açılan Tarım Kredi Kooperatifi marketi kent merkezinde bugün açıldı.

Tarım Kredi Market sonunda açıldı

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri iştiraklerinden Tarım Kredi Pazarlama ve Marketçilik A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren ve üreticiyle tüketici arasında köprü vazifesi gören Tarım Kredi Kooperatif Market, Gençlik Parkı altı, Atatürk Parkı yanında düzenlenen törenle açıldı.

Açılışa Vali Kamuran Taşbilek, Milletvekili Hacı Osman Akgül, Belediye Başkan Vekili Mehmet Ceylan, AK Parti İl Başkanı Celalettin Köse, Kooperatif yetkilileri ve diğer davetliler katıldı.

Çiftçiden aldığı güçle hızla büyüyen hizmet ağına Gümüşhane Belediye Park Mağazasıyla yenisini ekleyen Tarım Kredi Kooperatif Market için yapılan duanın ardından kurdele kesilerek açılışı gerçekleştirildi.

Açılışın ardından Vali Taşbilek ve beraberindeki heyet marketi gezerek yetkililerden bilgi aldı, vatandaşlarla sohbet etti.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Açılsa ne olacak
Açılsa ne olacak - 2 yıl Önce

Diğer bilindik marketlerden hiçbir farkı yok açılsa ne olacak. Enflasyon aldı başını gidiyor. Asgari ücretli gecinemiyor.

Ali Yaşar
Ali Yaşar - 2 yıl Önce

Sonun da derken. San ki bedavaya yakın fiyattan satış yapacak sanırsın. Üzgünüm ama üzücü haberi ben vereyim. Burada satılan ürünlerin fiyatı piyasa şartları ile aynı. Hatta 3 harfli diye küçümsenen marketler daha ucuz bile denebilir. Ve yine üzgünüm ki burada satılan ürünler sanırsın yerli üretim. Ama etiket okumanızı tavsiye ederim. Çünkü yerli mahsul de var, ithal edilip burada paketlenmiş ürünler de var. Yine de çeşitlilik açısından iyi oldu açılması.

Hayırlı uğurlu olsun
Hayırlı uğurlu olsun - 2 yıl Önce

Ne güzel bir birliktelik

SIRADAKİ HABER