Tek Kullanımlık Sanma, Çöpe Atmaya Kalkma

Gümüşhane Gençlik Merkezi’nden Örnek Proje Daha. ÖSYM’nin sınavlarında toplanan kalemler köy okullarına gönderilecek.

Tek Kullanımlık Sanma, Çöpe Atmaya Kalkma
Gümüşhane Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gümüşhane Gençlik Merkezi, örnek bir projeye daha imza attı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan, sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde Gümüşhane Gençlik Merkezi olarak  “Tek Kullanımlık Sanma, Çöpe Atmaya Kalkma” projesi başlattıklarını belirterek, proje kapsamında ÖSYM’nin yaptığı sınavlarda dağıttığı sınav setlerinin köy okullarına gönderileceğini söyledi.

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 81 ilde uygulamaya konan proje ile ÖSYM’nin yaptığı merkezi sınavlarda dağıttığı sınav setlerinde bulunan kalem, silgi, kalemtıraş gibi araç ve gereçlerin sınav sonunda Gençlik Merkezlerince oluşturulacak Genç Dönüşüm kutularında biriktirilip, il genelinde ve köylerde ihtiyacı olan okullara dağıtılacağını kaydeden Aslan, bu proje ile birlikte, çöpe giden kalem, silgi ve kalemtıraşın ihtiyacı olan öğrencilere ulaştırılmasının hedeflendiğini söyledi.

Aslan, projenin ilk ayağının bu hafta sonu Gümüşhane Üniversitesinde yapılan ALES sınavında uygulanmaya konulduğunu, sınav takvimlerine göre yıl boyunca çalışmaların devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Haberin Kaynağı: Hüseyin Özgün

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2012, 14:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER