'Toplum Ve Ahlak' Konulu Panel

Gümüşhane Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi tarafından Değerler Eğitimi Uygulaması kapsamında Mayıs ayının çalışma konusu olan “Toplum ve Ahlak” konulu panel düzenledi.

'Toplum Ve Ahlak' Konulu Panel
Gümüşhane Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi tarafından Değerler Eğitimi Uygulaması kapsamında Mayıs ayının çalışma konusu olan “Toplum ve Ahlak”  konulu panel düzenledi.

Atatürk Kültür Merkezi salonunda düzenlenen panele Yrd. Doç. Dr. Hasan Yaşaroğlu, Yrd. Doç. Dr.  Bilal Deliser, Yrd. Doç. Dr. Davut Şahin ve Yrd. Doç. Dr. Adem Çatak konuşmacı olarak katıldı.

Teknik ve Ensdüstri Meslek Lisesi tarafından düzenlenen Değerler Eğitimi Kapsamında düzenlenen ve oturum başkanlığını Yrd. Doç. Dr. Hasan Yaşaroğlu'nun yaptığı panelde Toplum ve Ahlak teması çervesinde,  Yrd. Doç. Dr.  Bilal Deliser Ahlak'ın Kavramsal Çerçevesi ve Toplumsal Hayat ile İlişkisi, Yrd. Doç. Dr. Davut Şahin Ahlakın Kardeşlik Boyutu, Yrd. Doç. Dr. Adem Çatak ise Tasavvufta Ahlak konularına temas etti.

Panele BARO Başkanı İsmail Taştan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mesut Olgun,  okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Öte yandan Öğrencilerin sorduğu sorulara da cevap veren öğretim üyelerimize Teknik ve Ensdüstri Meslek Lisesi Müdürlüğü tarafından günün anısına plaket takdim edildi.
Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2012, 16:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER