Torul'dan Özdemir'e destek

Torul Trabzonsporlular Derneği 1 Mart'ta Trabzonspor'da göreve başlayacak Ulaş Özdemir'e hayırlı olsun mesajı yayınladı.

Torul'dan Özdemir'e destek
Torul Trabzonsporlular Derneği 1 Mart'ta Trabzonspor'da göreve başlayacak Ulaş Özdemir'e hayırlı olsun mesajı yayınladı.

Dernek Başkanı Veysel Küçüköner, yönetim kurulu adına yaptığı açıklamada: "Trabzonspor kulübünde 1 Mart'ta göreve başlayacak olan Torullu hemşehrimiz Ulaş Özdemir'e sonsuz başarılar diliyoruz. Kendisi hemşehrimiz, kendisiyle her zaman gurur duyduk bu görevi de alnının akıyla gerçekleştireceğinden şüphemiz yok" ifadelerine yer verdi.

“TORUL, TRABZONSPOR'A SEVDALIDIR”

Küçüköner açıklamalarına şöyle devam etti: “Torul'da her daim Trabzonspor için atan kalpler vardır. Torul, Trabzonspor'a sevdalıdır. Trabzonspor neredeyse Torullu oradadır. Ulaş kardeşimizi basın hayatında yakından takip edip her zaman takdir etmişizdir. Trabzonspor'da görev alması da bizi son derece memnun etmiştir. Torullular olarak Ulaş Özdemir'e bu görevi layık görev başta Trabzonspor kulübü başkanımız sayın Muharrem Usta olmak üzere tüm ekibine teşekkür ediyoruz." dedi.

“ULAŞ ÖZDEMİR'E SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Son günlerde sosyal medya ortamında Ulaş Özdemir'e hakarete ulaşan boyutlarda ki eleştirilere de cevap veren Küçüköner; "Ulaş Özdemir'e herşeyden önce Trabzonsporlu olduğu için sahip çıkacağız. Kendisi ilçemizin evladı, İlçe Tarım Ziraat Müdürü Evren Özdemir'in kardeşi, bizden biri. Ulaş Özdemir'e Torullu kardeşleri olarak her şartta sahip çıkacağız" sözleriyle açıklamasını sonlandırdı.

TRABZONSPOR'DA GENEL MÜDÜR YARCIMCISI OLACAK

Trabzonspor'da Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirilen Ulaş Özdemir'in, Türkiye'nin trajı yüksek gazete ve televizyonlarında önemli bir görevi bırakarak bordo-mavili kulüpten gelen teklife "evet" demesinde en önemli etkenin, tuttuğu takımın hayata geçirmeyi planladığı projelerinin kendisini heyecanlandırdığı öğrenildi.

Haber: Hasan Yılmaz
Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2016, 16:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER