Torul Kaymakamı Aykaç başladı

Gümüşhane’nin Torul ilçesine Kaymakam olarak görevlendirilen Onur Aykaç görevine başladı.

Torul Kaymakamı Aykaç başladı

Gümüşhane’nin Torul ilçesine Kaymakam olarak görevlendirilen Onur Aykaç görevine başladı.

Yaklaşık 8 ay önce ilçeye görevlendirilen Kaymakam Hasan Hüseyin Alpaslan’ın yurtdışı görevi için ilçeden ayrılmasının ardından bakanlık tarafından bu kez Onur Aykaç görevlendirildi.

Yaklaşık 2,5 yıl önce Torul ilçesi Kaymakamı iken kendi isteği terör örgütü mensuplarının makam odasına düzenledikleri saldırı ile şehit edilen Mardin’in Derik ilçesi Kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk’ün yerine atanan Hakan Kafkas’tan sonra ilçeye Kaymakam görevlendirmesi yapılıyor.
 

Onur Aykaç kimdir?

1993 yılında Erzincan'ın İliç ilçesinde doğmuştur. İlköğretim tahsilini Erzincan'da, orta ve lise tahsilini ise İstanbul'da tamamladıktan sonra 2016 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi İktisat bölümünden ve aynı zamanda Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Fakülte Yüksek Okullarından mezun olmuştur.

2016 yılından 2019 yılına kadar Emniyet Genel Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığında Komiser Muavini olarak çalıştıktan sonra İçişleri Bakanlığının açmış olduğu sınav sonucunda Erzincan Kaymakam Adayı olarak mesleğe giriş yapmıştır. Sırasıyla Sakarya Kocaali ve Bursa Gürsu ilçelerinde Kaymakam Refikliği stajlarının ardından ilçemizde Kaymakam Vekili olarak görevine başlamıştır.

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2019, 13:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER