Torul Ülkü Ocakları'ndan Torul şehidine vefa

Torul Ülkü Ocakları, 10 yıl önce Torul ilçesinde teröristlerin askerlik şubesine haince saldırısı sonucu şehit düşen Doğan Kef için Mevlid-i Şerif programı düzenledi.

Torul Ülkü Ocakları'ndan Torul şehidine vefa
Torul Ülkü Ocakları, 10 yıl önce Torul ilçesinde teröristlerin askerlik şubesine haince saldırısı sonucu şehit düşen Doğan Kef için Mevlid-i Şerif programı düzenledi.

Torul Ülkü Ocakları'nda gerçekleştirilen programla ilgili bir açıklama yapan Torul Ülkü Ocakları Başkanı Osman Yılmazer, "29 Temmuz 2005 tarihinde teröristlerin askerlik şubemize yapmış oldukları hain saldırı sonucu şehit düşen Doğan Kef abimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz. Şehit abimizin değerli babası Mehmet Kef'i arayarak, şehidimizi unutmadığımızı, Allah'ın izniyle her türlü sıkıntılarında yanında olacağımızı dile getirdik. Torul Ülkü Ocakları olarak şehitlerin bu ülkenin en büyük mirası olduğu bilinciyle hareket ediyoruz. Bu çerçevede canını seve seve bu vatan için feda etmiş Doğan Kef abimiz için Ocağımızda Mevlid-i Şerif proğramı düzenledik. Bu vatan Doğan Kef gibi vatan sevdalıları sayesinde parçalanmadan bu zamana gelmiştir. Biz de O’na olan vefa borcumuzu bir nebze ödeyebilmek için bir şeyler yapmaya çalıştık. Şehitlerimize minnet borcumuz var. Onlar bizim geleceğimiz için, bu vatanın bekası için canlarını hiç çekinmeden verdiler. Bizim onlar için yaptıklarımız, onların bu vatan için yaptıklarının yanında hiçbir şey ifade etmez. Elbette bu borcumuzu ödeyemeyiz ama en azından onları unutmadığımız bilinsin istedik. Biz, şehitlerimizle gurur duyuyoruz. Torul Ülkü Ocakları olarak gazi ve şehitlerimiz için faaliyetlerimiz devam edecektir” dedi.

Şehit oğlunu unutmayan ve programa vesile olan Torul Ülkü Ocakları Başkanı Osman Yılmazer'e ve ülkücülere teşekkür eden, Yılmazer ile telefonda sohbet eden şehit babası Mehmet Kef'de yaptığı açıklamada, oğlu ile bugün bir kez daha gurur duyduğunu belirterek, kendilerini unutmayan herkese teşekkür etti. Baba Mehmet Kef konuşmasında “Ne mutlu bizlere böyle bir evlat yetiştirmişiz. Bugün bile, aradan yıllar geçmesine rağmen hâlâ evladımızı arayıp soranlar var. Allah razı olsun" dedi.
Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2015, 08:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER