Torul'a Bakan Sözü

Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, Acıbadem Voleybol Erkekler liginde mücadele eden Gümüşhane Torul Gençlik takımının yaşatılması için destek sözü verdi.

Torul'a Bakan Sözü
Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, Acıbadem Voleybol Erkekler liginde mücadele eden Gümüşhane Torul Gençlik takımının yaşatılması için destek sözü verdi.

Beraberinde Gümüşhane Torul Gençlik Voleybol Kulübü Başkanı Av. Özden Bostan ile Bakan Kılıç’ı makamında ziyaret eden Milletvekili Aydın, son derece olumlu geçen görüşmede Bakan Kılıç’ın Gümüşhane Torul Gençlik Voleybol Kulübünün yaşatılması için destek olma sözü verdiğini söyledi.

30 Mart yerel seçimler öncesi Gümüşhane’de il merkezi, ilçeler, beldeler ve köyleri tek tek ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya gelerek talep ve yatırımları yerinde inceleyen Milletvekili Aydın, seçimlerin ardından Ankara’ya dönerek memleketi Gümüşhane’de devam eden yatırımları ve projeleri vakit kaybetmeden ilgili Bakanlıklar ile görüşmeye başladı.

Bu çerçevede Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç’ı makamında ziyaret ederek Gümüşhane de yürütülen çalışmalar hakkında görüşmelerde bulunan Milletvekili Aydın, Bakan Kılıç’a özellikle üniversite öğrencilerinin yurt sorunuyla ilgili bilgiler aktardı.

Milletvekili Aydın görüşmeden sonra yaptığı açıklamada, “Sayın Bakanımız Gümüşhanemizde hizmete girecek 750 kişilik modern öğrenci yurdumuzun açılmasına müteakip barınma sorunu yaşanması durumunda ek çalışmalarında planlanabileceğini ifade ettiler. Gümüşhane’de öğrencilerimizin kısa süre içerisinde yurt anlamında hiçbir sorunu kalmayacaktır inşallah.” dedi.

Gümüşhane ve ilçelerinde yapılması planlanan diğer yatırımlarında ziyarette görüşüldüğünü ifade eden Milletvekili Aydın, “Memleketimiz gençlik ve spor yatırımlarında büyük bir gelişme ivmesi kazanmıştır. Süratle dev yatırımlar birer birer hayata geçirilmektedir. Desteklerinden ötürü Sayın Bakanımıza şükranlarımızı sunarım.” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2014, 18:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER