Türk Sağlık-Sen’den kahramanlara plaket

Türk Sağlık-Sen Gümüşhane Şubesi, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgede görev yapan 41 sendika üyesi sağlık çalışanına plaket verdi.

Türk Sağlık-Sen’den kahramanlara plaket

Ataç Konağı’nda gerçekleştirilen programa Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Kürşad Ciğerci, MHP İl Başkanı Mete Kaya, Gümüşhane Ülkü Ocakları İl Başkanı Serkan Alp, Türk Eğitim-Sen Gümüşhane Şube Başkanı Mustafa Fevzi Akçay, 112 Acil Servis Başhekimi Dr. Emre Karataş, Türk Sağlık Sen Gümüşhane Şubesi yöneticileri ve sağlık çalışanları katıldı. 

Programda 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından bölgede görev yapan sağlık çalışanlarına, yaptıkları çalışmalar için teşekkür edilerek plaket verildi. 

“Sağlık çalışanlarımız can siperane insanların yardımına koştu”

Programda yaptığı konuşmada sağlık çalışanlarının çok büyük fedakarlıklarda bulunduğunun altını çizen Milletvekili Küçük, “Son deprem felaketinden sonra Türk Milletinin güzelliğini ve ayrıcalığını yaşadık. Hiçbir ideoloji ve bölge ayrımı yapmadan cansiperane elinden ne geliyorsa herkes oraya koştu. Gümüşhaneli olarak yarıca bir gurur duydu. Burası özellikle de Ülkü Ocakları’mızda adeta bir yığınak olmuştu insanların ellerinde avuçlarında ne varsa oraya getirdi. Ülkü Ocakları’mızda bu yardımları deprem bölgesine eksiksiz ulaştırdı. Bu bizim ne kadar büyük bir millet olduğumuzun en güzel göstergesi. Bu sınavdan da Gümüşhaneliler olarak alnımızın akıyla çıktık. Sizler de çok büyük fedakârlıklar yaptınız ve sendikamızın farkı da burada ortaya çıktı. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” diye konuştu. 

“Tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ederim”

Türk Sağlık-Sen Gümüşhane Şube Başkanı Kürşad Ciğerci de “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın düsturundan yola çıkarak meşakkatli mesleğimizi insan onuruna yakışır şekilde yerine getiren, derdine derman olan, kendi canını hiçe sayıp hastalarının her şartta yanında olan tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ederim. Kovid-19 salgınıyla hayatını ortaya koyup mücadelede en ön safta yer alan sağlık çalışanları, bu kez 6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen vatandaşlarımız için seferber oldu. Depremin ilk gününden itibaren gönüllü olarak daha sonraları kurum tarafından görevlendirilmeyle bölgeye giden ve büyük özveriyle görev yapan tüm arkadaşlara Türk Sağlık Sen Ailesi olarak çok teşekkür eder sağlık çalışanlarımızın sadece kötü günlerimizde değil her zaman değer verildiği günlerimizin olması dileğiyle” dedi. 

Sağlık çalışanlarının plaketten daha fazlasını hak ettiğini söyleyen MHP İl Başkanı Mete Kaya ise “Sağlık ekiplerimiz büyük bir fedakârlıkla nasıl çalıştıklarına gözlerimle şahit oldum. Gerçekten bu plaketlerden daha fazlasını hak ediyorsunuz. Allah hepinizden razı olsun iyi ki varsınız. Deprem bölgesinde Gümüşhane’yi de çok güzel temsil ettiniz sizlerle gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

Ülkü Ocakları Gümüşhane İl Başkanı Serkan Alp ise, “Allah sizleri başımızdan eksik etmesi. Sizlerin varlığını hissetmek büyük onur sizlere büyük şükran borçluyuz. Bu programı düşünen kıymetli sendika temsilcilerimize teşekkürü bir borç biliyorum. Hepinize minnettarız” dedi.

112 Acil Servis Başhekimi Dr. Emre Karataş da tüm sağlık çalışanlarına yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür etti

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2023, 14:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER