Ülkü Ocakları ihtiyaç sahipleri için 60 kurban kesti

Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarihte ilk defa Gümüşhane'yi kurban kesim alanı olarak belirledi ve 60 adet küçük baş küçükbaş kurbanlık göndererek ihtiyaç sahibi vatandaşlara iletildi. 

Ülkü Ocakları ihtiyaç sahipleri için 60 kurban kesti

Konuyla ilgili açıklama yapan Ülkü Ocakları İl Başkanı Serkan Alp, Genel Merkezden Gümüşhane’de kurban kesim alanı kurulması için talepte bulunduklarını belirterek, “Sayın Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım bey bizleri kırmadı ilimizin yanısıra tüm deprem bölgelerine, Türk coğrafyasına ve Afrika’ya Ocak Genel Merkezimiz tarafından kurban kesim alanları kuruldu. Teşkilatımız elinden geldiğince imkanlarını zorlayarak vatandaşlarımızın ve tüm insanlığın yanında bu da hareketimizin ne kadar geniş bir coğrafyaya yayıldığını gösteriyor. Allah hayır sahiplerinin hayırlarını kabul etsin. Ocağımız sönmesin ateşi her geçen gün harlansın. Teşkilatımızın biri bin olsun” dedi.

Kesilen 60 kurbanlık hayvanın ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıldığını ifade eden Alp, SMA hastası hemşehrilerimiz Ömer Asaf ve Çınar bebek için Gümüşhane’de büyükbaş kurban derisi toplama faaliyetlerinin de devam ettiğini sözlerine ekledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER