Ülkü Ocaklarından anlamlı iki program

Gümüşhane Ülkü Ocakları İl Başkanlığı 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü ve Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. 

Ülkü Ocaklarından anlamlı iki program

Fatih Parkı’nda düzenlenen etkinlikte Dünya Kız Çocukları Günü sebebiyle standa gelen çocukların yüzü boyanarak çeşitli hediyeler verildi. Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında da vatandaşlara lokum, şeker ve içerisinde Hadis-i Şeriflerin yer aldığı broşürler dağıtıldı. 

Etkinlikte ayrıca Gümüşhane’de yaşayan SMA Tip 1 hastası 9 aylık Yunus Emre Kaçan bebek için açılan stantta yardım toplandı. 

Etkinlikle ilgili konuşan Gümüşhane Ülkü Ocakları İl Başkanı Serkan Alp, “Bugün Dünya Kız Çocukları günü, bu kapsamda Ülkü Ocakları’mızın Asena Teşkilatı tarafından farkındalık oluşturmak amacıyla kız çocuklarımıza ve çocuklarımıza kitap ve hediyeler verildi. Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında da yine üniversite teşkilatımız stant açarak vatandaşlara lokum dağıttı, üzerinde Hadis-i Şeriflerin yazılı olduğu kağıtlar verdi. Ülkü Ocaklarımız bu gibi özel günlerde etkinliklerini sürdürecek. Öte yandan Gümüşhaneli SMA hastası bebeğimiz Yunus Emre Kaçan için de burada standımız her etkinlikte olduğu gibi duruyor. Yunus Emre bebeğin kurtulması için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER