Ülkü Ocaklarından üniversitede gövde gösterisi

Gümüşhane Ülkü Ocakları İl Başkanı Serkan Alp, Gümüşhane Üniversitesini ziyaret ederek teşkilat mensupları ve gençlerle bir araya geldi.

Ülkü Ocaklarından üniversitede gövde gösterisi

Bağlarbaşı Mahallesindeki kampüs alanında bulunan program için her fakülteden katılan öğrenciler BESYO’dan ellerindeki Türk bayraklarıyla yürümeye başlayarak sosyal tesislerin önüne ulaştı.

Miting havasında gerçekleşen programda üniversitede öğrenim gören gençlerle bir araya gelerek bir selamlama konuşması yapan Ülkü Ocakları İl Başkanı Serkan Alp, “Bizim yüreğimizde herkese yer, herkese yetecek sevgi vardır” sözleriyle başlayan Alp, “Bu topraklara vatanım diyen, bu insanlara milletim diyen herkese Ocağımız açıktır. Bu bayrak benim, bu devlet benim, bu millet benim, bu okunan ezanlar benim diyen herkes özbeöz kardeşimizdir. Sizlerden istirhamım kardeşlerimizi bizlerle Ocağımızla buluşturun. Onlar gelmezse biz gidelim. Onlar adım atmazsa biz atalım onlar kucak açmasa biz açalım. Biz olalım, birlik olalım, dirlik olalım. Ülkemizin buna ihtiyacı var. Türkiye’yi yabancı ülkelerin başkentlerinde masaya yatıranların, PKK'nın, FETÖ’nün, DDKP’nin, yerli işbirlikçilerin, ihanet çetelerinin planlarının tam ortasına bir mızrak gibi saplanalım” dedi.

Alp’in konuşmasının ardından Ülkücü Yemini ile program sona erdi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Görkem Efe ALKAÇ
Görkem Efe ALKAÇ - 1 yıl Önce

Var Olsun Ülkü Ocakları

SIRADAKİ HABER