Vali Alper Tanrısever’den İl Genel Meclisi’ne iade-i ziyaret

Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, İl Genel Meclisi üyelerine iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

Vali Alper Tanrısever’den İl Genel Meclisi’ne iade-i ziyaret

İl Genel Meclisi binasında gerçekleşen ziyarette Vali Tanrısever, Meclis Başkanı Eşref Balki ile meclis üyeleriyle, ilde yürütülen ve hayata geçirilmesi planlanan yatırımlarla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Burada yaptığı konuşmada, 2024 yerel seçimlerinin ardından yeni oluşan İl Genel Meclisine hayırlı olsun dileklerini ileten Vali Tanrısever, yeni dönemde hep birlikte hayırlı ve güzel çalışmalar yapılacağına inandığını söyledi.

Vali Tanrısever, şu ifadeleri kullandı: “Hepinize hayırlı uğurlu olsun, Rabbim mahcup etmesin. Sizlere teşekkür ediyorum. Herhangi bir siyasi parti ayrımı gözetmeksizin el ele gönül gönüle hep birlikte Gümüşhanemize hizmet etmemiz gerekiyor. Gümüşhane’de bizlerin de yapacağı çok iş var. Malum İl Özel İdaremiz Gümüşhane’nin bütün coğrafi sınırlarında hizmet vermekle mükellef. Hizmetkarı olduğumuz ve hizmet etmekle mükellef olduğumuz Gümüşhanemiz'e Rabbim doğru düzgün iz bırakan işler yapmayı nasip eylesin. Sizler hiçbir siyasi partinin değil, Gümüşhane halkının temsilcilerisiniz. Bu hassasiyeti devam ettirirseniz hem bizler hem de Gümüşhane insanı memnun olacaktır. Yeni dönemde hep birlikte hayırlı ve güzel çalışmalar yapılacağına inanıyorum.” 

İl Genel Meclis Başkanı Balki ise Vali Alper Tanrısever’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İl Genel Meclisimizin tek amacı memleketlerine hizmet etmek. Biz bunu gerek sayın Valimizle, gerekse idari kadrolarımızla güzel işler yapacağımıza ve memleketimize faydalı olacağımıza inanıyorum. Sayın valimize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Vali Tanrısever, meclis toplantısının ardından Meclis Başkanı Av. Eşref Balki’yi de makamında ziyaret ettikten sonra ayrıldı.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER