Vali Taşbilek 2 ayda 71 köyü ziyaret etti 

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, yapılan çalışmaları yerinde incelemek, sorun ve talepleri birebir görmek ve vatandaşlarla bir araya gelmek için sürdürdüğü köy ziyaretleri çerçevesinde 14 köyü daha ziyaret etti. Vali Taşbilek’in 2 ayda ziyaret ettiği köy sayısı 71’e ulaştı. 

Vali Taşbilek 2 ayda 71 köyü ziyaret etti 

Vali Taşbilek beraberinde İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Kemalettin Demirkıran, İl Genel Meclisi üyeleri ve diğer yetkililerle merkeze bağlı Pirahmet, Olukdere, Çayırardı, Esenyurt, Kırıklı, Yukarı Alıçlı, Aşağı Alıçlı, Yeniköy, Çaltılı, Avşarbeyli, Üçkol, Kurtoğlu, Gökçepınar ve Kızılca köylerini ziyaret etti. 

Ziyaretler çerçevesinde muhtarlar ve köy halkıyla bir araya gelen Vali Taşbilek, çocuklara oyuncak hediye etti. 

Muhtarlardan hasta, yetim, yaşlı, muhtaç, devletin bir şekilde ulaşamadığı kişilerin kendilerine mutlaka iletilmesini isteyen Vali Taşbilek, köylerin sorunlarıyla ilgili kendisine iletilen talepleri o anda il müdürleri ve bölge müdürlerini arayarak çözülmesi talimatını verdi.

Vali Taşbilek bugünkü 14 köy ziyaretiyle Temmuz ayı sonunda başladığı köy ziyaretleri programı kapsamında bugüne kadar toplamda 71 köyü ziyaret etmiş oldu. 

“Eksik olan ne varsa çözmek bizim görevimiz”

Gerçekleştirilen ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Vali Taşbilek, “Bugün köy ziyaretlerimiz kapsamında 14 köyümüzü ziyaret ettik. Bu köylerimizde başta muhtarlarımız olmak üzere, bizlere güzel ev sahipliği yapan değerli hemşehrilerimize ve vatandaşlarımıza teşekkürlerimizi ifade etmek istiyorum. Köylerimizde hem değerli vatandaşlarımızla beraber olmak, onların sıkıntılarını yerinde görüp tespit edip çözüm üretebilmek hem de yapmış olduğumuz işlerin takibini yapmak maksadıyla vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Gittiğimiz her köyde bizlere engin misafirperverlik gösteren değerli muhtarlarımıza ve vatandaşlarımıza en kalbi teşekkürlerimizi sunuyoruz. Devletimiz milletimiz için var, biz onların hizmetkarıyız. Eksik olan ne varsa hepsini çözmek için imkanlarımız nispetinde istişare ederek çözmek bizim görevimiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER