Vali Taşbilek’ten Şiran’ın köylerine ziyaret

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, geçtiğimiz aylarda köylerdeki hizmetleri görmek ve eksiklikleri tespit etmek için başlattığı köy ziyaretleri kapsamında Şiran ilçesindeki 12 köyü ziyaret ederek vatandaşlar ve muhtarlarla bir araya geldi.

Vali Taşbilek’ten Şiran’ın köylerine ziyaret

Program kapsamında Elmaçukuru, Çevrepınarı, Dilekyolu, Çambaşı, Telme, Çağıl, Evren, Günyüzü, Karaşeyh, Kavakpınarı, Gökçeler köyleri ve Alacahan Mahallesini ziyaret eden Vali Taşbilek, buralarda vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşlardan ve muhtarlardan her köy ziyaretinde olduğu gibi köylerinde yetim, hasta, mağdur, bakıma muhtaç, öksüz bireyler olup olmadığını soran Vali Taşbilek, “Devlet milletiyle vardır. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Tüm konuların notlarını aldık, çözülebilecekleri bir an önce çözeceğiz, diğerlerini planlayacağız” dedi.

Köylerde gördüğü çocuk ve kadınlarla birebir sohbet ederek çocuklara oyuncak hediye eden ve kadınların taleplerinin hemen çözülmesi için ilgililere talimat veren Vali Taşbilek, ziyaret ettiği bütün köylerde başta muhtarlar olmak üzere ev sahipliği yapan tüm vatandaşlara ayrı ayrı teşekkür etti.

Ziyaretlerinin ardından bir değerlendirme yapan Vali Taşbilek, “Devletimizin hizmetlerini yerinde görmek, eksiklikleri tespit ve takip etmek, vatandaşlarımızla, muhtarlarımızla koordinasyon, istişare içerisinde neleri daha iyi yapabilirizin çabasıyla ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Devletimiz bütün kurumlarıyla milletimizin emrinde. Milletimizin ihtiyacı olan her husus bizim devlet olarak önceliğimiz, yükümlülüğümüz, sorumluluğumuz” dedi.

Ziyaretleri sırasında bazı köylerdeki şeref defterini de imzalayan Vali Taşbilek, Şiran ilçesinde yeni yapılan sanayi sitesinde de incelemelerde bulunarak, sanayi esnafıyla sohbet edip bol kazançlar diledi.

Vali Taşbilek’e ziyaretlerinde Şiran Kaymakamı Zahid Bahadır Semiz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, Genel Sekreter Yardımcısı Kemalettin Demirkıran, İl Genel Meclisi üyeleri Kadir Yıldız, Kürşat Karabıçak ve ilgili kurum amirleri eşlik etti.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Sebahat ünal
Sebahat ünal - 2 yıl Önce

Sayın valim mahalle muhtarlarınada talimat verin Mahalesinde olan ve yetim olan çocuklarla Sayın valimiz bilgilendirmiş

SIRADAKİ HABER