Yeni yıl mesajları

Gümüşhane'de yaklaşan yeni yıl öncesinde yayımlanan kutlama mesajları.

Yeni yıl mesajları

VALİ KAMURAN TAŞBİLEK

“Acı ve tatlı hatıralarıyla bir yılı daha geride bırakırken, beklentiler ve umutlarla yeni bir yıla girmenin heyecanını ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

2019 yılını geride bırakırken, önümüzdeki 2020 yılının iyi bir şekilde geçmesi için zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmek zorundayız. İlimizin turizmde, sporda, sağlıkta, eğitimde, sosyal ve kültürel alanda hedeflediğimiz gelişmelere ulaşılabilmiş ve daha yaşanılabilir bir şehir olması, bu şehirde yaşayan herkesin katkısıyla mümkün olacaktır. Bizlere düşen; birlik ve beraberlik içerisinde birbirimizi daha çok severek ilimiz ve ülkemiz için çalışmaktır.

Bu duygularla, 2020 yılının, ülkemize ve tüm Gümüşhaneli vatandaşlarıma iyilikler, güzellikler getirmesini temenni eder, ilimizde görev yapan kamu personelinin, özel sektör çalışanlarının, basın mensuplarının ve saygıdeğer Gümüşhanelilerin yeni yılını kutlar, sağlık, mutluluk ve esenlikler dileklerim.”
 

MİLLETVEKİLLERİ HACI OSMAN AKGÜL, CİHAN PEKTAŞ

“Yeni umutlarla ve heyecanlarla, hep birlikte yeni bir yıla hazırlanıyoruz. Her yeni yıl, yeni hedeflere; mutlu, huzur dolu ve müreffeh yarınlara ulaşmamız için bizlere taze başlangıçlar ve yepyeni fırsatlar sunmaktadır.

2018 yılı içerisinde fiili olarak hayata geçen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin; 2023 hedeflerimizle somut çerçevesini çizdiğimiz, 2053 ve 2071 vizyonlarımızla istikametini belirlediğimiz büyük ve güçlü Türkiye ülküsünün lokomotifi olacağına inanıyoruz. Bu sebeple ülkemizin gelecek hedeflerine daha fazla katkıda bulunmak için en büyük gücümüz olan birlik ve beraberliğimizi tahkim etmeli, el birliğiyle ülkemizin kalkınması için 2020 yılında da tüm gayretimizi ortaya koymalıyız. 

2002’den günümüze kadar olduğu gibi 2020 yılında da ülkemizde ve Gümüşhane’mizde önemli yatırımlar hayata geçirilecek; hemşerilerimizin ve milletimizin huzur ve refahı için çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir.

Bu duygularla; 2020 yılının ülkemize, bölgemize ve bütün dünyaya barış, huzur ve refah getirmesini temenni ediyor; değerli hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve bütün insanlığın yeni yılını tebrik ediyoruz.”

REKTÖR PROF.DR. HALİL İBRAHİM ZEYBEK
 

“Gümüşhane Üniversitesi olarak başarılarla dolu bir yılı daha geride bırakmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Her alanda kendisine yakışan vizyoner çalışmalarıyla ülkemize katma değer sağlayan Gümüşhane Üniversitesi, 2020 yılında da bu çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürmenin, eğitim öğretimi bir dava olarak görüp, yükseköğretimi de önce ilimizin ve bölgemizin sonra da ülkemizin kalkınma hedeflerinin gerçekleştirilmesi gayreti içerisinde olacaktır. Bu nedenle de 2020 yılının Gümüşhane Üniversitesi için çok daha başarılı ve verimli bir yıl olacağına yürekten inanıyorum. Üniversitemiz yakaladığı bu başarı grafiği ile birlikte bilimin ve medeniyetin ışığında yeni nesiller yetiştirerek, 2020 yılında da ilimizi, bölgemizi ve ülkemizi geleceğe, çağdaş medeniyetler seviyesinin üstüne taşımak konusundaki kararlığını sürdürecektir. 

Bu duygu ve düşünceler ışığında, tazelenen umutlarla başlayan 2020 yılının, ülkemiz için barış ve huzur dolu bir yıl olmasını; milletimize, Gümüşhane’mize ve Gümüşhane Üniversitesi ailesine sağlık, başarı, huzur ve mutluluk getirmesi temennisiyle yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyorum.” 
 

İL EMNİYET MÜDÜRÜ ÖMER FARUK KARATAŞ

“Türk Polis Teşkilatı olarak Vatandaşlarımızın huzur ve can güvenliğini sağlamak adına yoğun gayret içerisinde çalışan bizler; bir yılı daha geride bırakmanın hüznünü, yeni bir yılı karşılamanın sevincini yaşamaktayız. Sevinç ve umut içerisinde karşılamaya hazırlandığımız 2020 yılının ülkemize ve gönül bağımızın bulunduğu bütün milletlere daha çok barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni eder; vatanımızın bölünmez bütünlüğü için mücadele ederken şehadet şerbeti içen Aziz Şehitlerimizi rahmet, Kahraman Gazilerimizi minnetle yad ederim.

Ayrıca ilimizde vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yeni yıla girmelerini sağlamak için önleyici tedbirleri en üst seviyede almış bulunmaktayız. Meydana gelen olumsuz durumlarda Vatandaşlarımızca 155 Polis İmdat Hattına yapılan bütün ihbarlar titizlikle değerlendirilerek belirtilen yerlere ilgili ekipler seri bir şekilde sevk edilecektir.”

İYİ PARTİ İL BAŞKANI ALİ ATEŞ

“Yaşadığımız mutluluklar, sevinçler, acılar ve üzüntüler ile bir yılı daha geride bırakarak yeni ümitlerin taptaze ve canlı olduğu yeni bir yıla merhaba diyoruz. Yeni beklentileri, yeni umutları, iyimserliği beraberinde getiren yeni yılın, başta Gümüşhaneli hemşerilerim olmak üzere tüm insanlığa, ülkemize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum. Sevginin, kardeşliğin ve barışın daha da çoğaldığı bir yıl olması dileklerimle tüm Gümüşhane’li, hemşerilerimize en içten sevgi ve saygılarımı sunarken herkesin yeni yılını en kalbi duygularımla kutluyorum.”
 

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2019, 15:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER