Yenişehir’de karne günü şölen düzenlenecek

Gümüşhane'de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından okulların tatil olduğu gün Yeni Şehir Stadyumunda “Gençlik Spor Şöleni” düzenleyecek.

Yenişehir’de karne günü şölen düzenlenecek

Binlerce öğrencinin karne alarak yaz tatiline başlayacağı günde şenlik havasında yapılacak etkinlikte spor oyunları, ödüllü yarışmalar ve çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Saat 14.00'da başlayacak olan etkinlikte atletizm, badminton, jimnastik, futbol, ayak tenisi oyunları, halat çekme, çuval yarışı, basketbol atış yarışması, paten yarışması ve mini futbol yarışmaları düzenlenecek.

Erman Çimen'in sahne alacağı gençlik konserinin de düzenleneceği programda ayrıca kamp tanıtımları, resim, ahşap sergileri, palyaço, geleneksel sokak oyunları, uçurtma etkinliği, şişme oyun parkı ve trambolin ile geleneksel okçuluk gösterileri yapılacak.

Kurumun resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada tüm çocuklar ve aileler etkinliğe davet edilerek, “Çocuklar spor uzmanları eşliğinde; geleneksel oyunlar, uçurtma etkinliği, çeşitli spor aktiviteleri, şişme oyun parkı, serbest zaman etkinlikleri ile stadyum kenarında kurulacak trambolin ve şişme kaydırakta gönüllerince eğlenecek” denildi.
 

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2023, 09:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER