Yolun karşısına geçmeye çalışan üniversite öğrencisine otomobil çarptı

Gümüşhane’de karşıdan karşıya geçmeye çalışan üniversite öğrencisine otomobil çarptı. Kazada yaralanan öğrenci hastanede tedavi altına alınırken, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Yolun karşısına geçmeye çalışan üniversite öğrencisine otomobil çarptı

Edinilen bilgiye göre sabah saatlerinde İnönü Mahallesi, Mordut mevkiindeki Şehit İlyas Boz üstgeçide yakın bir noktada meydana gelen kazada Gümüşhane’den Bayburt istikametine ilerleyen Selim Tutar (34) yönetimindeki 29 AN 216 plakalı otomobil transit yolda karşıdan karşıya geçmeye çalışan 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Furkan Sakallı’ya çarptı. 

Çarpmanın etkisiyle yaralanan Furkan Sakallı, 112 acil sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Gümüşhane Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 
 

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2023, 13:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 5 ay Önce

Gümüşhane genelinde hiç bir kimse üst geçit olan yerlerde üst geçidi kullanmıyor. Özellikle KYK Zeynepana yurdu önüne emek ve masraf yapılan üst geçidi kullanan bir tane yaya göremezsiniz, burası da çok tehlike arzediyor. Önerimiz üst geçitlerin her iki yayına 100'er metrelik bariyer konulmalıdır. Böylece yayalar üst geçide yönlendirilmelidir. Ya da üst geçitler tamamen kaldırılıp daha kolay geçiş olan alt geçitler inşa edilmelidir. Üst geçitlerden günlük geçişle uygun olmayan şekilde üst geçişi kullanmadan geçen vatandaşlar mobese kamerası ile izlensin gerçek ortaya çıkacaktır. Yetkililere duyurulur.

SIRADAKİ HABER