‘Artık tahammülümüz kalmadı’

Ligde son maçında Pendikspor mağlubiyetiyle galibiyet özlemini 3 haftaya çıkaran Gümüşhanespor, önümüzdeki haftalarda işini daha sıkı tutmak istiyor. 

‘Artık tahammülümüz kalmadı’

Ligde son maçında Pendikspor mağlubiyetiyle galibiyet özlemini 3 haftaya çıkaran Gümüşhanespor, önümüzdeki haftalarda işini daha sıkı tutmak istiyor. 

TFF 2. Lig, Beyaz Grup’ta son 3 maçında 2 beraberlik ve 1 yenilgi alan ve zirve yarışında yerini Bandırmaspor’a bırakan Gümüşhanespor, Niğde Belediyespor ile oynayacağı 90 dakikayı çıkış maçı olarak değerlendiriyor. 

Bu maçı kazanarak yeniden yükselişe geçmek isteyen kırmızı-beyazlılar adeta bu maça kilitlenmiş durumda. Ligde son 3 maçında 7 puan kaybeden Kırmızı-beyazlılar, bu hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde konuk edeceği rakibini devirip yeniden kendine gelmek istiyor.

Hafta sonu evinde konuk edeceği Niğde Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdüren Gümüşhanespor bu maçtan galibiyetle ayrılarak takım üzerindeki olumsuz havayı da atmak istiyor. 

Önümüzdeki iki haftayı kendi saha ve seyircisi önünde geçirecek olan temsilcimiz bu iki haftalık avantajını iyi değerlendirip kaybedilen puanları da telafi etmek istiyor. 

Evinde bu hafta sonu önce Niğde Belediye sporu ardından Zonguldak Kömürsporu ağırlayacak olan kırmızı- beyazlılarda tüm hesaplar üç puan olarak yapılıyor. 

Son haftalarda beklenmedik puan kayıpları yaşadıklarını dile getiren kırmızı-beyazlı ekibin Başkanı Kaya Büyükbayraktar, “Artık puan kaybına tahammülümüz kalmadı. Niğde Belediyespor maçıyla birlikte ligde yeniden çıkışa geçeceğiz. Bu maçı kazanıp, galibiyet serisini başlatmak istiyoruz. Taraftarlarımızı da bu önemli 90 dakikada yanımızda görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
 

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2017, 11:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER