‘Başka yolu yok, hedef şampiyonluk’

Spor Toto 2.Lig, Kırmızı Grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Gümüşhanespor, hafta sonu oynanacak olan Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

‘Başka yolu yok, hedef şampiyonluk’

Spor Toto 2.Lig, Kırmızı Grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Gümüşhanespor, hafta sonu oynanacak olan Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Seyircisiz oynanacak Hatayspor karşılaşmasına dün kendi tesislerinde yaptığı olduğu taktik ve teknik antrenmanla sürdüren temsilcimiz, ligin bitimine 12 maç kala daha hırslı ve daha neşeli bir ortamda artan tempo ile çalışmalarına devam ediyor.  

Teknik Direktör Tarık Daşgün yönetiminde, ligin 23. haftası sonunda bir maç eksiğiyle birlikte en yakın rakibi Ankaragücü’nün üç puan önünde liderliğini sürdüren temsilcimiz Gümüşhanespor’da teknik kadro ve oyuncular, sezon sonu için “Başka yolu yok, hedef şampiyonluk” ifadelerini kullanıyor.

Antrenman sonrası gündemden düşmeyen Ankaragücü karşılaşmasını Gümüşkoza’ya değerlendiren takım kaptanı Salih Zafer Kurşunlu, “Ankaragücü ile şampiyonluk maçına benzer bir maça çıktık. Bizim için sahada zor geçen bir karşılaşmaydı. Skoru kolay yakaladık ancak ilkyarının sonlarına doğru bir gol yedik. Skoru koruyalım, maçı 2-1 tamamlayalım derken olaylar patlak verdi. Benim gördüğüm kadarıyla taraftarlarımızın bu olaylarda herhangi bir olumsuz tavır içinde değildi. Suçlu taraf olarak Gümüşhane’nin gösterilmesine bir anlam veremedim. İlk etapta verilen Ankaragücü’ne iki maç, bize beş maç cezayı adaletsiz buluyorum. Onların cezasını şimdi bir maça indirildi. Kulüp olarak itirazımız sonucunda bizim için verilecek olan cezada da indirim olacağını düşünüyorum. Bu ceza inmese, taraftarımızdan bir süre ayrı kalacak olsak da futbolcular olarak Gümüşhane’nin her daim yanımızda olduğunu biliyoruz. Ona göre de sahada mücadele edeceğiz” diye konuştu.

Takım olarak bu yola baş koyduklarını dile getiren Kurşunlu, “Şampiyonluk yolunda bütün takım arkadaşlarıma güveniyor ve inanıyorum. Hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Son haftaya dek, terimizin ve kanımızın son damlasına kadar şampiyonluk mücadelesi vereceğiz. Buraya kadar getirdikten sonra Şampiyonluk mutluluğunu taraftarımıza yaşatmak istiyoruz. Bütün taraftarlarımızdan Allah razı olsun. Stad dışında, dağda, bayırda bizi desteklemeye devam etsinler. Taraftarlarımızın bizim için hatıra bileti bastırması, bu biletlerin kapışılması onların gönlünde Gümüşhanespor’un ne anlama geldiğini gösteriyor. Sağ olsunlar. Yurt içinde ve yurt dışında bizi ekran başında izleyen taraftarlarımızda bizi yalnız bıkmasın. İnşallah sezon sonunda ipi göğüsleyen taraf biz oluruz ve taraftarımıza güzel bir şampiyonluk hediye etmiş oluruz" ifadelerini kullandı.

Kurşunlu açıklamasının son bölümünde takımı yalnız bırakmayıp destek oldukları için Gümüşhane halkına, taraftarına, medyasına teşekkür ederken, hafta sonu oynanacak olan Hatayspor karşılaşmasını kazanarak şampiyonluk yolunda bir haftayı daha kayıpsız geçmek istediklerini sözlerine ekledi.

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER