“Dolu tribünlere oynamak istiyoruz”

TFF 3.lig, 2.grupta mücadele eden Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. teknik direktör Murat Parlak ile adeta hayat buldu.

“Dolu tribünlere oynamak istiyoruz”

Göreve geldiği andan itibaren takımın başında çıktığı 5 karşılaşmada 3 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 11 puanı hanesine yazdırmayı başaran ve Murat Parlak yönetiminde mağlubiyet görmeyen temsilcimiz son olarak 23 Kasım Çarşamba günü deplasmanda karşılaştığı Ofspor’u 90+4’üncü dakikada İbrahim Koca’nın golüyle mağlup etmişti.

Murat Parlak yönetiminde elde ettiği puanlarla düşme hattından yukarıya doğru yükselişe geçen temsilcimiz play-off hattına göz kırpmaya başladı. Evinde konuk ettiği lider Karaman Futbol Kulübünü adeta elinden kaçıran temsilcimiz bundan sonraki tüm rakiplerini yenebileceğinin sinyallerini verdi.

Temsilcimiz 27 Kasım Pazar günü saat 14.00’da ligde 3. sırada yer alan zorlu rakibi Iğdır FK’yı konuk edecek. Bu maç öncesinde kulübün resmi sosyal medya hesapları üzerinden taraftarlara birlik ve beraberlik çağrısı yönelten teknik direktör ve futbolcular, artık bütünleşilmesini ve dolu tribünlere oynamak istediklerini ifade etti. 

Yönetim tarafından yapılan açıklamada ise “Geçmişten kalan küskünlükler, kırgınlıklar var. Bizler bunun farkındayız. Bu takım finallerin takımı olmuş, defalarca 1.ligin kapısından dönmüştür. Her Gümüşhaneli takımını en üst yerlerde görmek ister, bizlerde istiyoruz. Mücadeleci ve genç bir takımız. Hedeflerimiz doğrultusunda adım adım ilerliyoruz. Artık geçmişe bir sünger çekilmeli ve Gümüşhanemizin en büyük marka değeri olan Gümüşhanespor arması etrafında birleşmeliyiz. Bu takım hepimizin!” ifadeleri kullanıldı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
gümüş
gümüş - 1 yıl Önce

bu hoca uyuyan devi ve şehri uyandırdı şimdi onlar düşünsün!!!!

Metin
Metin - 1 yıl Önce

Hoca soyadı gibi Gümüşhanesporu parlattı.Gümüşhanespor için adı ilk geçtiğinde çok isabetli bir karar demiştim.Hocaya helal olsun.Takımı çok ama çok iyi çalıştırıyor.Bu Hocanın geleceği çok parlak olacak

SIRADAKİ HABER