Gümüş final için sahaya çıkacak

Spor Toto 2.lig, Play-Off mücadelesinde grubumuzun favori takımı Kocaeli Birlikspor'u saf dışı bırakarak yarı finale yükselen temsilcimiz Gümüşhanespor, final bileti almak için ilk randevusuna yarın Başkent'te çıkacak.

Gümüş final için sahaya çıkacak
Spor Toto 2.lig, Play-Off mücadelesinde grubumuzun favori takımı Kocaeli Birlikspor'u saf dışı bırakarak yarı finale yükselen temsilcimiz Gümüşhanespor, final bileti almak için ilk randevusuna yarın Başkent'te çıkacak.

Grubumuzun bir başka güçlü ekibi Tuzlaspor'u özellikle ikinci karşılaşmada sürklase ederek adını yarı finale yazdıran Keçiörengücü'ne konuk olacak temsilcimizin zorlu mücadelesi, Ankara Aktepe Stadyumunda saat 16.00'da başlayacak.

“TÜM ŞEHRİN DUALARINI BEKLİYORUZ”

Zorlu karşılaşma öncesi önemli açıklamalarda bulunan Gümüşhanespor Kulüp Başkanı Kaya Büyükbayraktar, zorlu mücadele öncesi herkesin dualarını beklediklerini söyledi.

Tüm Gümüşhanelilerin Gümüşhanespor'u sahiplenmesi gerektiğini ifade eden Büyükbayraktar, “Bu benim veya bir başkasının meselesi değil. Mensubiyet duygusunu hisseden herkesin meselesidir. Yeter ki, biz bu çocuklara inanalım ve destek verelim. Ne kadar karakterli bir ekip olduklarını, şehrin desteğini arkalarında hissettikleri zaman neler yapabileceklerini Kocaeli'de ortaya koydular. Ben inanıyorum ki, bugünde Ankara'da yaşayan hemşehrilerimizin desteği, maça gelemeyenlerin de dualarıyla iyi bir netice alarak adımızı hak ettiğimiz finale yazdıracağız” dedi.

“SÜPER LİG HAYALİMİZ VAR”

PPT 1.Ligde daha önce de mücadele ettiğimizi anımsatan Başkan Büyükbayraktar, “Hangi işi yaparsanız yapın, hedefinizi büyük tutmalısınız. 1.Ligi görmüş bir şehiriz. Elbette ilk hedefimiz 1.Lig. Ancak büyük hedefimiz en yukarısı, yani Süper Lig olmalı. İyi bir planlama yapıldığı zaman Avrupa'da ve ülkemizde mütevazı bütçelerle ancak çok iyi planlamalarla bunu başarmış takımlar mevcut. Bu başarılı ekiplerin sistemlerini inceliyoruz. Üst liglere çıksakta, çıkmasakta uygulamaya koymamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

“HEMŞEHRİLERİMİZLE İYİ ORGANİZE OLDUK”

Zorlu Keçiörengücü karşılaşması öncesi önemli bir taraftar desteği beklediklerini ifade eden Büyükbayraktar, “Ankara Dernekler Federasyonu (GÜDEF) öncülüğünde tüm derneklerimizle irtibata geçerek, taraftar manasında iyi bir organizasyon yaptık. Bugün ciddi bir taraftar desteği ile oynayacağımızı tahmin ediyorum. Şimdiden desteklerinden ötürü, Kocaeli’ndeki ve Ankara”daki hemşehrilerimize şahsım ve takımımız adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin Kaynağı: Sezai Köprülü

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2016, 18:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER