Gümüş Hopa'dan 1 puan aldı

TFF 3.Lig 1. Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. Artvin deplasmanında karşılaştığı Hopaspor ile 1-1 berabere kalarak haftalar sonra puanla tanıştı.

Gümüş Hopa'dan 1 puan aldı

Lige tutunmak mücadelesi veren temsilcimiz, Play-Off hesapları yapan rakibi karşısında oyuna oldukça kontrollü başladı. Daha çok orta alan mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada dakikalar ilerledikçe ev sahibi ekip biraz daha taraftarının da desteği ile oyunun üstünlüğünü eline aldı.

Her geçen dakika kalemizde daha çok görülmeye başlayan ev sahibi Hopaspor, kurduğu baskı sonucunda dakikalar 37’yi gösterirken Niyazi Çolak ile 1-0 öne geçti ve zorlu mücadelenin ilk yarısı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya daha tempolu başlayan taraf kırmızı beyazlı temsilcimiz oldu. Beraberlik golünü bulmak için her geçen dakika temposunu artıran temsilcimiz, yine final paslarında ve son vuruşlarda başarısız olunca aradığı golü bulamadı.

Oyunun son bölümünde hücuma dönük yaptığı değişikliklerle bütün riskleri alan kırmızı beyazlılar, 88.dakikada oyuna sonradan giren Kaan Öztürk’ün golüyle skora 1-1’lik eşitliği getirdi. Bu gol aynı zamanda karşılaşmanın skorunu belirleyen gol oldu.

Deplasmanda aldığı beraberlikle puanını 15’e yükselten temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. 10 Mart Pazar günü saat 14.00’da kendi evinde, Arguvanspor’u konuk edecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER