Gümüş, İzmir'den Eli Boş Döndü: 0-3

Spor Toto 2.lig, Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor, İzmir temsilcisi Altay ile deplasmanda oynadığı karşılaşmayı 3-0 kaybetti.

Gümüş, İzmir'den Eli Boş Döndü: 0-3
Spor Toto 2.lig, Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor, İzmir temsilcisi Altay ile deplasmanda oynadığı karşılaşmayı 3-0 kaybetti.

İzmir’de sıcak havada oynanan karşılaşmaya her iki ekipte kontrollü başlamayı tercih etti.

Temsilcimizin son haftalardaki çıkışını dikkate alan ev sahibi ekip, hücumdan önce temsilcimizin oyununu kontrol etmeyi amaçlayınca ilk yarı daha çok orta saha mücadelesi şeklinde geçti.

Zaman zaman kırmızı beyazlı temsilcimizin rakip kalede etkili atakları olsa da bu ataklar gol getirmeyince ilk yarı başladığı gibi 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya etkili başlayan taraf ev sahibi ekip Altay oldu.

Dakikalar ilerledikçe kalemizde baskısını artıran Altay, 54. dakikada Mikail Albayrak ile 1-0 öne geçti. Mağlup duruma düşen temsilcimiz daha açık futbol oynamaya başlayınca, karşılaşmada tempo arttı. Beraberlik golünü arayan temsilcimizin atakları karşısında zorlanan ev sahibi ekipte Semavi Özgür ikinci sarı karttan oyundan ihraç edilince temsilcimiz baskısını iyice artırmasına rağmen aradığı golü bulamadı.

Önce temsilcimizin baskısını kıran ardından da etkili kontra ataklar gerçekleştirmeye başlayan ev sahibi ekip yarı alanımızda bulduğu boşlukları iyi değerlendirerek 90. dakikada Emrah Kaya ile aradaki farkı ikiye çıkardı.

İki farklı üstünlüğü yakalayan rakibi karşısında oyun disiplininden tamamen kopan kırmızı beyazlı temsilcimiz karşılaşmanın uzatma dakikalarında kalesinde bir gol daha görerek, sahadan 3-0 gibi farklı bir skorla ayrıldı.

Temsilcimiz Gümüşhanespor, 13 Ekim Pazartesi günü sahasında Tepecikspor’u konuk edecek.

Haberin Kaynağı: Kuşakkaya Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2014, 17:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER