Gümüş kampta

Devre arası hazırlıklarını Antalya’da kampa girerek sürdüren Gümüşhanespor’da teknik direktör Gürses Kılıç, çalışmalarının çok iyi geçtiğini söyledi.

Gümüş kampta
Devre arası hazırlıklarını Antalya’da kampa girerek sürdüren Gümüşhanespor’da teknik direktör Gürses Kılıç, çalışmalarının çok iyi geçtiğini söyledi.

Devre arasını çok iyi bir şekilde çalışarak değerlendirmeyi hedeflediklerini belirten Kılıç, “Ligin ikinci yarıları her zaman için çok zorlu geçer. Bu nedenle Gümüşhanespor olarak çok güçlü olmak durumundayız. Bu bakımdan devre arasında her günümüzü dolu dolu çalışarak değerlendireceğiz. İkinci yarıya tam olarak hazır gireceğiz. Hedefimiz ligi ilk 5 takım arasında tamamlamaktır” ifadelerini kullandı.

“LİGİ İLK 5 TAKIM ARASINDA BİTİRMEK İSTİYORUZ”

Kılıç, “Ligi ilk 5 takım arasında tamamlama yolunda diğer rakiplerimiz kadar bizim de şansımız var. Sezon sonunda hedefe ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

EN BÜYÜK SIKINTI

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve ilk yarıyı topladığı 25 puanla 8. sırada tamamlayan Gümüşhanespor, ilk 5 sıra için iddialı. Kırmızı-Beyazlı takımın teknik direktörü Gürses Kılıç, ligi ilk 5 takım arasında tamamlama yolunda diğer rakipleri kadar kendilerinin de şansları olduğunu söyledi. Ligin ilk yarısında büyük sıkıntılarla uğraştıklarını belirten Kılıç, “En büyük eksikliğimizde kadro derinliğimizin olmamasıydı. Özellikle forvet ve stoperde büyük sıkıntı yaşadık. Oynayan oyuncularımızda görevlerini yerine getirdiler ama alternatifimiz hiç olmadı. İkinci yarı inşallah bu sıkıntıları atlatırız. İyi transferler yaparak hedefi daha yukarılara koymak istiyoruz” dedi.

5 HAZIRLIK MAÇI

Hedeflerinin ligi 5 takım arasında tamamlamak olduğunu ifade eden Kılıç, “Ligi ilk 5 takım arasında bitirme yolunda herkes kadar bizim de şansımız var. Gerekli takviyeleri yapabilirsek, oynadığımız oyunun üzerine hem fiziksel hem de taktiksel olarak koyabilirsek sezon sonunda arzu ettiğimiz hedefe ulaşacağımıza inanıyorum” dedi. İkinci yarı için hazırlıklarını Antalya’da kamp yaparak sürdürdüklerini de kaydeden Kılıç, sözlerini şöyle noktaladı: “Çalışmalarımız gayet iyi geçiyor, yoğun tempoda çalışıyoruz. Sabah ve akşam olmak üzere günde çift idman yapıyoruz. Antalya kampı boyunca yapacağımız sıkı antrenmanların yanı sıra en az 5 hazırlık maçı da yapmayı planlıyoruz.” diye konuştu.

Haberin Kaynağı: Günebakış Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2014, 11:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER