Gümüş seriyi bozmak istemiyor

Ziraat kupasında bir üst tura yükselen Gümüşhanespor’da gözler yarın oynanacak olan Kırklareli müsabakasına çevrildi.

Gümüş seriyi bozmak istemiyor

Ziraat kupasında bir üst tura yükselen Gümüşhanespor’da gözler yarın oynanacak olan Kırklareli müsabakasına çevrildi. 

Ligde alınan üç haftalık galibiyet serisiyle lige iyi bir başlangıç yapan temsilcimiz Gümüşhanespor yarın evinde konuk edeceği Kırklarelispor’u da mağlup ederek galibiyet serisini dörde çıkarmak istiyor.

Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda alınan Fethiyespor galibiyetinin ardından yarın oynanacak olan Kırklarelispor müsabakasında da sahadan zaferle ayrılmak isteyen temsilcimiz rakibini mağlup edip zirve yarışını sürdürmek istiyor.  

Bu maçın hazırlıklarını Tekke köyündeki kendi tesislerinde yaptıkları çalışmayla sürdüren Gümüşhanespor’da tek hedef bu maçtan mutlak galibiyetle ayrılarak zirve yarışında yara almamak.

Gümüşhanesporda Teknik Direktör Levent Eriş Kırklarelispor maçı öncesi oyuncularını uyardı. Eriş Kırklareli maçının önemini öğrencilerine anlatırken “Özellikle kendi sahamızda puan kaybı yaşamak istemiyorum’’ dedi. Futbolcularına performanslarından dolayı da takdir ettiğini söyleyen Eriş “Hepinizin performansından oldukça memnunum. Bu oyun, seri galibiyetleri de beraberinde getirecektir. Birkaç maç daha üst üste kazanırsak taraftarımızla birlikte şampiyonluğa olan inancımız iyice artacaktır” dedi.
 

Şahin Öztürk

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2017, 11:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER