Gümüş soykırıma sessiz kalmadı

TFF 3.Lig, 1. grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. bugün sahasında konuk ettiği Kırıkkalegücü Futbol Spor Kulübü müsabakasına aylardır soykırıma uğrayan Filistin halkına destek olmak için özel forma ile sahaya çıktı.

Gümüş soykırıma sessiz kalmadı

Kulüp başkanı Ertürk Yakut, sosyal medya hesabından hem Türkçe hem de İngilizce yaptığı açıklama ile İsrail’in Filistin topraklarında yaptığı soykırıma karşı Filistin halkının yanında olduklarını göstermek için bugünkü müsabakaya özel forma ile çıkacaklarını söyledi.

Gümüşhanespor Kulübü olarak Filistin'de yaşanan zulüm ve haksızlıklar karşısında sessiz kalmalarının mümkün olmayacağını kaydeden Yakut, “Gümüşhanespor olarak Filistin halkının yanında olduğumuzu göstermek için bugün oynayacağımız Kırıkkale maçında özel forma ile sahaya çıkıyoruz” paylaşımını yaptı.

Özel olarak hazırlanan formada Filistin kefiyesi üzerindeki desenler kullanılıp Filistin bayrağın renklerini simgeleyen renkler kullanılırken Yakut’un paylaşımına çok sayıda olumlu ve destek veren yorum geldi.

Kulüp başkanı Yakut, müsabaka öncesinde kulübe maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Belediye Başkanı Ercan Çimen’e günün anısına forma hediye etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER