Gümüş'ten tarihi mağlubiyet: 0-8

TFF 3.Lig 1. grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş, ilk devrenin son maçında Kepezspor’a 8-0 mağlup olarak, tarihinin en ağır sonuçlarından birisine imza attı.

Gümüş'ten tarihi mağlubiyet: 0-8

Antalya deplasmanında 2023-2024 sezonunun ilk yarısının son karşılaşmasında lider Kepezspor’la karşılaşan temsilcimiz 5.dakikada Yılmaz Basravi, 8 ve 17.dakikalarda ise Bilal Güden,34.dakikada yine Yılmaz Basravi ve Ozan Can Dursun’un golleriyle 5-0 geriye düşen temsilcimiz, 45+3.dakikada Ümit Bayraktar’ın ayağından bir penaltı atışından yararlanamadı ve ilk yarı ev sahibi ekibin 5-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda da temsilcimiz adına değişen bir şey olmadı. Yine tamamen ev sahibi ekibin kontrolünde geçen mücadelenin 52.dakikasında Hasan Gündoğdu, 64.dakikada Ozan Can Dursun ve 5.dakikada gol perdesini açan Yılmaz Basravi 72.dakikada perdeyi kapattı ve mücadele 8-0 sone erdi.

Tarihinin en farklı mağlubiyetini alan temsilcimiz ilk devreyi 13 puanla tamamlarken, Ligin 2.devresi 21 Ocak tarihinde deplasmanda Edirnespor müsabakasıyla başlayacak.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Halit TANIŞ
Halit TANIŞ - 5 ay Önce

Evet sonuç kötü malesef ama moral bozmamak gerek hayatında bir kere bile maça gitmeden klavye başında yazmak kolay. Şehrin bir tane takımı var boş tribünlere oynuyor, senede bir defa istanbul a geliyor maça giden yok eee nasıl olacak bu iş bu takım desteksiz nasıl ayakta duracak... İnşAllah devre arası bir kaç takviye ve gençlerimize güven ile daha ii olacağız.

yusuf Sadık
yusuf Sadık - 5 ay Önce

Sporcularımız gerekeni yapmıştır.
Top yuvarlaktır. sonucun böyle olması gelecek maçlar için daha temkinli olmamıza imkan verir. Yılma yerinemotivasyonu geliştirici telkinler ve noksan ları giderici yaptırımlara yer vermenkl lazım.
Ünlü bir sosyolog MASLOV derki: Başarısızlıkta bişr başarıdır. varın bunun içini de siz doldurun. Takımın Moralini bozucu söylemlerden kaçınalım.. Yusuf SADIK Eğtimci yazar Gazeteci VE: 1972-1982 Gümüşhane beden terbiyesi Bölge müdürü

Vural dalma
Vural dalma - 5 ay Önce

Maça çikmasaydinjzda 3-0 hükmen yenilseydiniz bu rezillik olmasaydı

Yılmaz Yılmaz
Yılmaz Yılmaz - 5 ay Önce

Kovun hepsi gitsin reziller

Fırtına29
Fırtına29 - 5 ay Önce

MaşAllah subjanAllah nazar değmesin inşAllah.......

Hicabi Ucan
Hicabi Ucan - 5 ay Önce

Tarihi tersten yazdiniz cocuklar tebrikler.Boyle sahipsiz sehire bu performansli takim yakisir tencere kapak misali.

Boşver
Boşver - 5 ay Önce

Afferim

söylemek  lazım
söylemek lazım - 5 ay Önce

en iyi sonuç bizde.
uçmuşuz.


SIRADAKİ HABER