Gümüşhanespor'da Metin İlhan’la yollar ayrıldı

TFF 3.lig, 3.grupta mücadele eden Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş’de teknik direktör Metin İlhan’la yollar ayrıldı.

Gümüşhanespor'da Metin İlhan’la yollar ayrıldı

Bugün sahasında oynadığı Ağrı 1970 Spor’a 3-2 yenilen Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. teknik direktör Metin İlhan’la karşılıklı anlaşarak yolları ayırdıklarını duyurdu.

Kulübün resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Futbol A Takım Teknik Direktörümüz Metin İLHAN ile sözleşmesinin sonlandırılması konusunda anlaşma sağlanmış ve yollarımız ayrılmıştır. Kendisine bugüne kadar gösterdiği çaba ve çalışmalarından dolayı teşekkür eder, gelecek kariyerinde başarılar dileriz.”

Geçtiğimiz Ekim ayında takımın başına getirilen Metin İlhan yönetimindeki Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş oynadığı 13 müsabakada 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyetle 13 puan toplayabildi.

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
YORUMLAR
HÜSNÜ ESEN
HÜSNÜ ESEN - 2 yıl Önce

Metin hoca umutlarla geldi fakat bekleneni veremedi gönderilmesi doğru karar.Peki ya futbolculara ne demeli..Takımda kazanma isteği ve ruh yok, birkaç futbolcumuz hariç sahada gezinen bir grup..Hele Ağrı maçında 4 numara ile oynayan Burak Koyuncu acilen gönderilmeli..resmen ağrısporun 12. adamı gibiydi, rakip takımın yapamadığını yaptı ve kendi kalemize golü o attı.vurduğu 10 topun 8 i rakibe pas oldu ve bunu maalesef bizim yönetim sadece izlemekle yetindi.Takımın defansı berbat..birde kaleci cengiz biçer'in hataları şaşıttı.Bu arada sürekli taraftarı sahaya bekleyen çağrı yapan yönetim; siz önce kendi üzerinize düşen görevleri yapın..Sonuçta sahada taraftar oynamıyor.Şunuda söylemeden geçemeyeceğim, yabancı hoca yerine SEZGİN HOCA ile devam edilmeli..Dermanı dışarıda aramayın...

H.ESEN
H.ESEN - 2 yıl Önce

Bakalım takımın başına hangi hocayı ve ne kadar maliyetle getirecek yönetim merak konusu.Aslında hoca yanıbaşımızda.Yüksek maliyetlerle gelip başarısız olan birçok teknik direktör gördü bu kulüp ancak hiçbirisi SEZGİN HOCA kadar istatiksel olarakta kanıtlıdırki başarılı olamadı.Maddi anlamda maliyeti yok denecek kadar az olan ve her zaman yüreğini ortaya koymuş, kendini ıspatlamış yerli SEZGİN HOCA diyorum.

Ümit saya
Ümit saya - 2 yıl Önce

Şenol yılmaz hocamız gelsin hemde Gümüşhaneli

SIRADAKİ HABER