Gümüşhanespor hazırlıklarını sürdürüyor

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor, yeni teknik direktörü Tarık Daşgün ve yeni transferleriyle bir üst lige çıkmak için iddialı bir ekip oluşturdu.

Gümüşhanespor hazırlıklarını sürdürüyor
Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor, yeni teknik direktörü Tarık Daşgün ve yeni transferleriyle bir üst lige çıkmak için iddialı bir ekip oluşturdu.

PTT 1.Lige yükselme yolunda grubunda Eyüpspor, Sarıyerspor, Kırklarelispor, Tuzlaspor, İnegölspor, Menemen Belediyespor, Aydınspor, Kastamonuspor, Ankaragücü, Bugsaş Spor, Etimesgut Belediyespor, Niğde Belediyespor, Tokatspor, Hatayspor, Kayseri Erciyesspor, 1461 Trabzon takımları ile mücadele edecek olan Gümüşhanespor Asbaşkanı Mutlu Gürler, “Bu sezon grup kuraları çekildiğinde pek çok sporsever bizi arayıp, zor bir grubu çektiniz işiniz zor dediler.  Biz tam tersine bu durumun bizim için bir şans olduğunu düşünüyoruz. Zorlu rakiplerimiz var, evet ama her biri dikkatle incelenecek olursa köklü kurumsal kulüpler çoğunlukta. Bu bizim de  hep diri olmamızı motivasyonumuzu yüksek tutmamızı sağlayacak diye düşünüyorum. O nedenle bu durumu iyi değerlendirip avantaja çevirme şansımız olacağını ifade etmek isterim” dedi.

“ŞEHRİMİZİN ÖZLEMİNİ GİDERECEĞİZ”

Gürler, “Hedefe oynayan bir ekip olarak ve bir önceki sezonu son derece iyi bir performansla geride bırakan bir takım olarak bu sezon da çıtayı yukarıda tutmak ve hedefe odaklanmak istiyoruz. Şehrimizin özlemini çektiği bir üst lige çıkma beklentisini bu sezon yakalamak istiyoruz” diye konuştu.

“İNCE ELEYİP SIK DOKUYORUZ”

Gümüşhanespor başkanı Kaya Büyükbayraktar’ın teknik direktör Tarık Daşgün ile uyum içerisinde çalıştığını dile getiren Gürler, “Etrafımızda spor camiasında tecrübeli dostlarımız var, her bir isim için son derece titiz bir çalışma yürütüyor ve sevdiğim söyleyiş biçimiyle ifade etmek gerekirse ince eleyip sık dokuyoruz” şeklinde konuştu.

“EN İYİ KADRO İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR”

Gürler, “Geçen yılsonu için değerlendirme raporunu önceki teknik heyetten almıştık. Üzerinde ayrıntılı değerlendirmeler yaptık. Kalması gereken ve takımımızın iskeletini oluşturacak kadroyu ve serbest bırakabileceğimiz sporcuları belirledik. İhtiyaç duyduğumuz mevkilere önerilen isimler içerisinden en iyilerini seçebilmek için kendi kriterlerimizi belirledik ve bu doğrultuda görüşme programları gerçekleştirdik” dedi.

İÇ TRANSFER BU HAFTA SONUNA KADAR BİTECEK

Gürler konuşmasını şöyle devam etti: “Daha çok iç transferi bu hafta sonuna kadar tamamlayıp, ardından dış transferdeki son rötuşları yapmak düşüncesindeyiz.  Altı ya da yedi kişilik bir olmazsa olmaz takviye hazırlığımız var. Sürpriz bir iki isimle hayli mesafe aldık yakında spor camiası paylaşabileceğiz. Öncelikle ve özellikle kulüpleri ile sorunları olmamasına ve eski camiaları ile saygın ilişki kurmuş ve bunu devam ettirmeyi başarmış kişilikli isimlerle takımımızın atmosferini pekiştirmek istiyoruz.”

Tarık Daşgün’ün spor kariyerinde belirli bir yetenek çıtasının üzerinde olduğunu ifade eden Gürler, “Antrenörlük dönemi için de başarılı bir çıkış arayışında. Bizim hedef gözeten yaklaşımımız ve geride bıraktığımız dönemdeki sportif başarımız ve oyun anlayışımız sanıyorum aynı grupta mücadele ederken Tarık Hoca'nın da dikkatini çekmiş olmalı. Şehrimizin adının saygınlığına ve beklentilerine uygun bir sezon için görüş birliğimiz tamdır. Hoca da hedef gözeten bir anlayışla bu sorumluluğa talip oldu” şeklinde konuştu.

KAMP YERİ VE TARİHİ YAKINDA AÇIKLANACAK

Gümüşhanespor’un kamp yapacağı yer için arayış ve görüşmelerin devam ettiğini dile getiren Gürler,  “Erzurum ya da Ankara seçenekleri üzerinde duruyoruz. Bir kaç gün içerisinde netlik kazanacaktır. Palandöken de Kızılcahamam da iklim koşulları ve coğrafi nitelikler bakımından Gümüşhane ile çok benzer özelliklere sahip iki kamp alanı. Bir kaç ayrıntıyı değerlendiriyor idari bakımdan yetkili arkadaşlarımız, son önerilerini yönetime getirecekler ve kurulumuz gerekli kararı verecektir” dedi.

TOPLU İMZA TÖRENİ DÜZENLENECEK

Ramazan Bayramını nedeniyle toplu imza töreni için gecikmeler oldu diyen Asbaşkan Mutlu Gürler, şunları kaydetti: “Transfer için yapacağımız bazı kritik görüşmeler de takvimde ertelemelere neden oldu. Bir kaç gün içerisinde bu konuyu da bir basın daveti ve duyurusu ile paylaşacağız.  Yeni sezonumuzun şehrimize ve camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.”

Sinan Uçar
Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2016, 15:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER