Gümüşhanespor yönetiminden gurbetteki hemşerilerimize destek çağrısı

TFF 3.lig, 1.grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş yönetimi gurbetteki hemşehrilerimize yönelik “Gümüşhanespor'u destekleme vakti geldi!” temalı bir mesaj yayımladı.

Gümüşhanespor yönetiminden gurbetteki hemşerilerimize destek çağrısı

Kulüp yönetimi tarafından yapılan açıklamada Gümüşhanespor’un her zaman için kalbimizin bir parçası olduğu vurgulanan açıklamada, “Gümüşhanemizin renklerini gururla taşıyan bu takım, sadece bir futbol kulübü değil, aynı zamanda birlik ve beraberliğin sembolüdür. Her ne kadar farklı şehirlerde olsanız da Gümüşhane sevgisi bizi bir araya getirir” denildi.

Gurbetteki hemşerilerimize seslenilen açıklamada, “Gümüşhanespor'u destekleme vakti geldi! Takımımızın maçlarını Gümüşhane'de izleyemeyen sizler için bir hatıra bilet kampanyası başlatıyoruz. Bu kampanya, Gümüşhanespor sevginizi canlı tutmak ve takımımıza olan bağlılığınızı göstermek için bir fırsattır. Sezon boyunca tüm maçlarımız için düzenlenecek olan hatıra bileti kampanyamıza katılarak, Gümüşhanespor'un başarısı için el birliğiyle destek olabilirsiniz. Aynı zamanda, bu kampanya ile Gümüşhane'yi ve Gümüşhanespor'u tanıtmak istediğimizi belirtmek isteriz. Gümüşhanespor'a olan bağlılığınızı göstermek ve bu kampanyaya katılmak için aşağıdaki linki tıklayarak dilediğiniz kadar bilet satın alıp takımımıza destek olabilirsiniz. Her biriniz, bu kampanyanın başarısında önemli bir rol oynayabilirsiniz. Gümüşhanespor, her zaman için sizinle gurur duyacak ve sizi takımımızın bir parçası olarak kabul edecektir” ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada ayrıca Gümüşhanespor ve Gümüşhaneli hemşeriler olarak bir arada olmanın ve dayanışmanın gücüne inanıldığına vurgu yapılarak, şehrin renklerini ve sevgisini tüm dünyaya yayan bir topluluk olarak Gümüşhanespor'u daha da büyütmek için destek beklenildiği ifade edildi.

Kampanyaya katılmak için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz:
https://gumushanespor.org/product/gumushanespor-tarsus-idman-yurdu-hatira-bileti/

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2023, 12:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER