Gümüşhanespor’dan 229 adet özel forma satışı

TFF 3.lig’de mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş, kırmızı-beyazlı renklere gönül verenlere yönelik kulübe destek amaçlı “Nesilden nesile yadigar” sloganıyla sadece 229 adet yaptırılan özel forma satışı kampanyası başlattı.

Gümüşhanespor’dan 229 adet özel forma satışı

Kulüp yönetiminden konuyla ilgili yapılan açıklamada kulübün başarısını sürdürmek ve geliştirmek için yeni bir kampanya başlatıldığı belirtilerek, “Bu özel kampanya kapsamında, taraftarlarımıza yönelik destek amacıyla özel olarak tasarlanmış ve sadece 229 adet üretilmiş forma satışa sunulacaktır. Gümüşhanespor, taraftarlarının tutkusu ve bağlılığına minnettarlık duyuyoruz. Bu nedenle, kulübümüzü destekleyen her bir taraftarımızın bu kampanyaya katılarak kulübümüze verdiği önemli desteği bir kez daha göstermesini bekliyoruz. Satışa sunulan özel tasarım formalar, Gümüşhanesporumuzun geçmişten günümüze tüm logolarını barındırıyor aynı zamanda modern bir tarzı yansıtıyor” denildi.

Formalar kulübün resmi satış noktalarında ve çevrimiçi platformlarda satışa sunulacak ve özel etkinlikler ve maç günlerinde de forma satışları gerçekleştirilecek. 

Kampanyanın taraftarlara Gümüşhanespor'a olan sevgi ve sadakatlerini gösterme fırsatı sunmanın yanı sıra, kulübün gelecekteki projelerine finansal destek sağlama amacı taşıdığı belirtilerek, “Forma satın alarak destek vermek isteyen taraftarlarımız, ve hemşehrilerimiz Gümüşhanespor resmi web sitesinden ve sosyal medya hesaplarından kampanya hakkında daha fazla bilgi edinebilirler. Her bir satıştan elde edilen gelir, Gümüşhanespor'un altyapı geliştirme programları, genç yeteneklere yatırım ve kulüp faaliyetlerinin sürdürülmesi gibi amaçlarda kullanılacaktır. Gümüşhanespor, taraftarlarımızın desteğiyle başarısını sürdürmeye ve büyümeye devam edecektir. Bu kampanya kapsamında, taraftarlarımızın birlikte güçlü bir gelecek inşa etmek için bir araya gelmesini bekliyoruz. Gümüşhanespor ailesi olarak, her bir taraftarımıza teşekkür ederiz ve kampanyamıza katılımlarını dört gözle bekliyoruz” ifadeleri kullanıldı.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER