Gümüşhanespor’dan tüm ilçe belediye başkanlarına destek çağrısı

TFF 3.lig, 1.grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş yönetimi hafta sonu oynanacak Talasgücü Belediyespor müsabakası için tüm belediye başkanlarına destek çağrısı yaptı.

Gümüşhanespor’dan tüm ilçe belediye başkanlarına destek çağrısı

Kulüp yönetiminden yapılan açıklamada tüm ilçe ve belde belediye başkanlarından sporun birleştirici gücü ve toplumsal dayanışmanın önemini vurgulamak adına bu önemli maçta Gümüşhanespor’a destek olunması istendi.

Ligde düşme potasında bulunan ve bu hafta sonu sahasında Talasgücü Belediyespor müsabakasına hazırlanan kırmızı beyazlı temsilcimiz belediye başkanlarına çağrıda bulundu.

Talasgücü Belediyespor maçının sadece bir spor müsabakası olmanın ötesinde bölgesel kalkınma ve toplumsal birlikteliğin güçlenmesi adına önemli bir fırsat sunduğunu belirten kulüp yönetimi açıklamasında, “Gümüşhanespor olarak, sahadaki başarımızın yanı sıra, toplumumuzun her kesimiyle güçlü bağlar kurmayı ve bölgemizi en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyoruz. Bu nedenle, tüm ilçe belediye başkanlarımızı ve değerli halkımızı, Talasgücü maçında Gümüşhanespor'a destek olmaya ve en az 1 er otobüs kaldırmalarını ve Şehrin armasının yanında olmaya davet ediyoruz. Birlikte, takımımıza güç verecek ve başarıya ulaşmamızda önemli bir rol oynayacak bir atmosfer yaratabiliriz. Gümüşhanespor Kulübü olarak, tüm ilçe belediye başkanlarımızın ve değerli taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz. Birlikte, daha güçlü bir toplum ve daha başarılı bir takım inşa edebiliriz” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2024, 11:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
abdi atmaca
abdi atmaca - 3 ay Önce

ilçelerden otobüs kaldırılsın maça selamlar

Yılmaz Yilmaz
Yılmaz Yilmaz - 3 ay Önce

Hiç kimse gelmesede ben yine gidecem maça ömrüm var oldukça

SIRADAKİ HABER