O formalar Filistin için satılacak

TFF 3.lig, 1.grupta mücadele eden ve hafta sonu sahasında karşılaştığı Kırıkkale müsabakasında Filistin temalı özel formasını giyen Gümüşhanespor’un bu formaları Filistin için satışa sunulacak.

O formalar Filistin için satılacak

Kulüp Başkanı Ertürk Yakut, büyük bir insani duyarlılıkla Kırıkkale maçında giydikleri özel Filistin temalı formaları Filistin’e yardım olarak bağışlanmak üzere satışa sunulacağını söyledi.

Yaptığı açıklamada sporun gücünü sosyal sorumlulukla birleştirerek anlamlı bir katkı sağlamayı amaçladıklarını kaydeden Yakut, “Gümüşhanespor kulübü Filistin'e yönelik duyarlılığını ortaya koymak adına bu özel adımı atmıştır. Filistin temalı formanın satışıyla elde edilecek gelirler, yardıma muhtaç Filistinli kardeşlerimize ulaştırılacak. Kulüp olarak sporun sadece bir oyun değil, aynı zamanda toplumsal dayanışmanın bir aracı olduğuna inanıyoruz. Bu anlamlı projede yer alarak Filistin'e destek vermek isteyen tüm futbolseverleri ve insanlık duyarlılığına sahip olan herkesi bu özel forma aracılığıyla bu kampanyaya katkıda bulunmaya davet ediyoruz” dedi.

Gümüşhanespor olarak sporun birleştirici gücüyle daha güzel bir dünya inşa etmeye kararlı olduklarını ifade eden Yakut, “Bu projede destek olan herkese teşekkür eder, birlikte daha fazla iyilik için koşmaya devam etmeyi umarız. Sonuç olarak, Gümüşhane Spor Kulübü olarak yürüttüğümüz bu özel girişimle, Filistin'e olan desteğimizi somut bir adıma dönüştürmeyi amaçlıyoruz. Sporun gücüyle dünyada pozitif değişim yaratmaya devam etmeyi dört gözle bekliyoruz” diye konuştu.

Filistin Temalı Özel Forma – Gümüşhanespor (gumushanespor.org)

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2023, 11:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER