Özen’den maç değerlendirmesi

TFF 3.lig, 1.grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş'nin teknik direktörü Ahmet Özen, hafta sonu oynadıkları ve 0-0 berabere kaldıkları Tarsus İdman Yurdu maçını değerlendirerek beraberliğin hayal kırıklığına neden olduğunu söyledi.

Özen’den maç değerlendirmesi

Yaptığı açıklamada Tarsus İdman Yurdu maçını mutlak kazanmaları gereken bir müsabaka olduğunu belirten Özen, “Takım olarak, maç boyunca hedefimiz olan üç puanı alamadığımız için çok üzgünüz. Ancak, pozitif bir şekilde bakmak ve bu beraberlikten dersler çıkarmak önemlidir. Maç boyunca oyuncularımızın mücadelesi ve isteği takdire değerdi. Birçok gol pozisyonuna girdik, 2 topumuz direkten döndü ancak son vuruşlarda biraz daha etkili olabilsek belki de galibiyeti elde edebilirdik. Bu beraberliği, takımımızın önümüzdeki maçlarda daha da motive olması ve daha iyi performans sergilemesi için bir fırsat olarak değerlendireceğiz” dedi.

Önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacakları Mardinspor maçının da oldukça önemli bir mücadele olacağını vurgulayan Özen, “Rakibimiz Mardinspor, güçlü ve deneyimli bir ekip. Ancak, biz de takım olarak kendi gücümüze ve oyun anlayışımıza güveniyoruz. Mardinspor maçında, hücumda etkili olacak ve aynı zamanda savunmada da sıkı bir disiplinle devam ederek, istediğimiz sonucu almak için elimizden geleni yapacağız. Takım olarak birlik ve beraberlik içinde hareket ediyoruz ve bu da bize güç katıyor. Mardinspor maçında hedefimiz, sahadan galibiyetle ayrılmaktır. Rakibimizin gücünün farkındayız ve onları hafife almıyoruz. Ancak, kendi oyun planımızı uygulayarak ve takım olarak disiplinden ödün vermeden mücadele ederek galibiyete odaklanacağız. Sahada en iyi performansımızı sergileyerek taraftarlarımızı mutlu etmek ve Gümüşhanespor'u en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz” diye konuştu.

Açıklamasında taraftarlara da çağrıda bulunan Özen, “Sizlerin desteği bizim için her zaman çok önemlidir.Kendi sahamız da oynayacağımız maçlarda yanımızda olmanızı ve bizi desteklemenizi istiyoruz. Takımımızı tribünden coşkuyla destekleyerek, galibiyetlere giden yolda birlikte ilerleyelim” ifadelerini kullandı.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER