Uçan da istifa etti

TFF 2.lig, Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor yönetim kurulunda istifa furyası devam ediyor. Şimdi de Asbaşkan Mihdat Uçan istifa etti.

Uçan da istifa etti

TFF 2.lig, Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor yönetim kurulunda istifa furyası devam ediyor. Şimdi de Asbaşkan Mihdat Uçan istifa etti.

AK Parti Merkez İlçe İl Genel Meclisi üyesi olan Uçan, yaptığı açıklamada Gümüşhanespor Kulübü Yönetim Kurulu üyeliğinden ve asbaşkanlık görevinden kulüp başkanı Yunus Emre Durmuş’un 06.10.2019 tarihinde yönetim kurulu Whatsapp gurubuna attığı sesli mesaj ve Facebook hesabından yaptığı açıklamalarda Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül’ü haksız bir şekilde hedef alması ve kulübü yönetemez hale gelmesinden dolayı istifa ettiğini duyurdu.

Kulübün 13 yıl onursal başkanlığını yapmış olan, gerek tesisleşme anlamında gerekse bugüne kadarki sportif başarılarda Gümüşhanespor Kulübüne en büyük maddi ve manevi desteği verip kulübü adeta evladı gibi gören Milletvekili Akgül’e yakıştırılmaya çalışılan haksız ve mesnetsiz ithamlar karşısında bu aşamadan sonra görevde bulunmaması gerektiği düşüncesiyle istifa ettiğini kaydeden Uçan, “Kulüp başkanımız, Facebook’ta görüntülü olarak yapmış olduğu açıklamalarda kulübümüze akşamdan destek sözü aldığımız insanlar, sabah telefonlarına gelen mesajları  kendilerine göstererek birilerinin kulübe maddi destek vermelerine engel olduğunu ifade etmektedir. Gümüşhane Spor Kulübü başkanı, insanları zan altında bırakmak yerine kulübe destek olacak alan kişilere engel olmak amacıyla mesaj atan ve arayan bu kişilerin kim ya da kimler olduğunu kamuoyuyla paylaşması gerektiği kanaatindeyim. Son olarak kulüp başkanımızı; milletvekilimizi hedef alıp bunun üzerinden prim yapmaya çalışması yerine futbolculara alacakları karşılığında verdiği ve son bir iki gündür kamuoyunda konuşulan ve sahte olduğu iddia olunan çeklerle ilgili kamuoyunu bilgilendirmeye davet ediyorum” dedi.

Gümüşhanespor’da geçtiğimiz haftalarda yönetim kurulu üyeleri Sezai Köprülü ve Nedim Yalçın da görevlerinden istifa etmişti.

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER