‘Ya sahip çıkın ya da kapatın!’

TFF 2.ligdeki temsilcimiz Gümüşhanespor’un taraftarları kulübün düştüğü durum dolayısı ile şehrin takımına sahip çıkmamasına tepki gösterdi.

‘Ya sahip çıkın ya da kapatın!’

TFF 2.ligdeki temsilcimiz Gümüşhanespor’un taraftarları kulübün düştüğü durum dolayısı ile şehrin takımına sahip çıkmamasına tepki gösterdi.

2 yıldır takımın düştüğü durumun kendilerini üzdüğünü belirten taraftarlar, geçen yıl son anda ligde kalan, bu sene ise büyük oranda küme düşme durumu söz konusu iken pandemi nedeni ile ligde kalan kulüpte yeni yönetim konusunda hala belirsizlik yaşanmasının bir şehir takımına yakışmadığını, herkesi bu kulübü yaşatmak için elini taşın altına koymaya çağırdı.

Kulübe sahip çıkılmaması halinde bu şekilde devam etmenin imkansız olduğunu belirten taraftarlar “Ya kulübe sahip çıkılsın, ya da kulüp kapatılsın, herkes kurtulsun” ifadeleriyle tepkilerini dile getirdi.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Buğra KIZILET
Buğra KIZILET - 4 yıl Önce

Selamlar herkese,

Türkiye futbol federasyonunda kayıtlı Gümüşhaneden kaç tane futbolcu bulunmaktadır bunun kayıtlarına bakalım mevcut durumlarını değerlendirelim. Sonra bakalım 1995'den beri var olan bu takım kaç futbolcu yetiştirmiş. Son 5 yılda altyapıda kaç futbolcu barındırmış.

Sonrasında karar vermek çok kolay, KAPATILSIN.

Takımı ayakta tutmak taraftar gruplarını mutlu etmek için sağdan soldan ne olduğu belirsiz para kaynaklarını memlekete sokup bu paralarla takım yönetmektense Bayburtsporu, Erzurumsporu, Erzincansporu yada Trabzonsporu tutmayı yeğlerim.

Hazıra dağ dayanmadı arkadaşlar. Memlekette ihalede kalmadı.

Klübü kapatın Net.

Memleketimin başka derdi kalmadı mı Kütüphane yaptırın park yaptırın sosyal tesisleri artırın kayak tesisini aktif hale getirin.

sezai akman
sezai akman - 4 yıl Önce

gümüşhane hangi degerlerine sahip çıktıda takım kaldı

gurbetçi şaban
gurbetçi şaban - 4 yıl Önce

bir ara gayet iyidin Gümüşhanesporum, ancak son zamanlarda bizi üzer oldun...

SIRADAKİ HABER