Yakut: Taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasın

TFF 3. Lig 3.grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor, sezonun 29. haftasında sahasında oynayacağı İçel İdmanyurdu maçının hazırlıklarına devam ediyor. 

Yakut: Taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasın

Kritik karşılaşma öncesi taraftar desteğinin önemine dikkat çeken kulüp başkanı Ertürk Yakut, tüm taraftarları maça davet etti.

Taraftarların takımı yalnız bırakmaması gerektiğini hatırlatan Başkan Yakut, “Sezon boyunca büyük bir borç yükü ile mücadele ettik, ayağımızı yorganımıza göre uzatıp hayal dışı vaatlerde bulunmadık. Gümüşhane’nin en önemli marka değeri olan Gümüşhanespor için var gücümüzle çalıştık çalışmaya da devam ediyoruz. Ancak bu mücadelemiz de hep yalnız bırakıldık. Gelinen süreçte takımımız ligde var olma mücadelesine çıkıyor. Bu mücadelede artık Gümüşhanelilerin tribünlerde ki yerini alma ve takımına sahip çıkma zamanı gelmiştir. Bizler yönetim olarak elimizden ne geliyorsa yaptık. Şimdi sıra taraftarlarımızda, maçlarımıza gelerek bizlere destek versinler. Taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasın ve Cumartesi günü oynayacağımız İçel İdman Yurdu Spor Kulübü maçında takımlarının yanında olsunlar” dedi.

Bilet fiyatlarında ciddi bir indirim uygulandığını vurgulayan Başkan Yakut, “Taraftarlarımız bizlerden bilet fiyatlarında indirim yapılmasını istedi. Onların bu isteklerine kayıtsız kalmayarak maçlarımızı ücretsiz yaptık. Taraftarlarımız bizler için çok önemli, yönetim kurulu olarak onlara ne kadar çok ihtiyacımız olduğunun farkındayız. Onlar bizim en büyük gücümüz ve bu gücü yanımızda hissetmek istiyoruz. Artık bahanemiz kalmadı, bu şehrin bu takıma sahip çıkması gerekiyor. Gümüşhanespor sadece yönetim kurulunun değil, şehrin takımıdır. Tüm şehir olarak birlik, beraberlik ve bütünlük sağladığımızda özlediğimiz başarıları yeniden yakalayacağız” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER