Ziya Doğan: Ben başarmadan gitmem

TFF 2.lig, Beyaz Grupta mücadele eden Gümüşhanespor’un teknik direktörü Ziya Doğan, ‘Kimse Ziya Doğan’ın gideceğini beklemesin. Ben başarmadan gitmem’ dedi.

TFF 2.lig, Beyaz Grupta mücadele eden Gümüşhanespor’un teknik direktörü Ziya Doğan, ‘Kimse Ziya Doğan’ın gideceğini beklemesin. Ben başarmadan gitmem’ dedi.

Ligde bir türlü aradığı galibiyet serisini yakalayamayan, ligde bugüne kadar oynadığı 5 maçta henüz galibiyetle tanışamayan, 3 beraberlik 2 mağlubiyetle 3 puanla 15.sırada yer alan Gümüşhanespor’un tecrübeli teknik direktörü Ziya Doğan, haftalık olağan basın toplantısında gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.

“Tamamen kötü oynadık, mağlubiyeti hak ettik, o maçın suçlusu varsa benim”

Kulübün Tekke köyünde bulunan tesislerinde basın sözcüsü Hayati Yalçın’la birlikte kameraların karşısına geçen Doğan, geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda son dakika golüyle 1-0 yenildikleri Hacettepespor müsabakasında mağlubiyeti hak ettiklerini ve kötü oynadıklarını belirterek, “Pozisyona girmedik, pozisyon da vermedik ama bir tane son dakikada yediğimiz golle üç puandan olduk. Mağlubiyeti hak ettik. Tamamen kötü oynadık. Galibiyet için gitmiştik. O maçın suçlusu varsa benim. Orta sahada çok büyük eksikliğimiz var. Hemen hemen tamamı sakat veya cezalı. Onun için o maçı tamamen orta saha yüzünden kaybettik diye düşünüyorum” dedi.

“Amacımız aslan gibi mücadele edip Uşakspor’u yenmektir”

Ligin 6.haftasında sahalarında 7 Ekim Pazar günü saat 14.30'da karşılaşacakları Utaş Uşakspor A.Ş müsabakasını da değerlendiren Doğan, taraflardan takıma sahip çıkmalarını ve desteklemelerini istedi. Doğan, “Zor bir maç. Taraftarlarımız bu takıma sahip çıksınlar. Süper Lig hayalim var. Onun için yurtiçi yurtdışındaki bütün camia birleşmeli. Amacımız aslan gibi mücadele edip Uşakspor’u yenmektir. Ondan sonra da seri galibiyetler, sakatlar geldikten sonra da takır takır gitmek. Ben buna inanıyorum” diye konuştu.

"Kimse Ziya Doğan’ın gideceğini beklemesin, ben başarmadan gitmem"

Özellikle bazı kesimler tarafından istifa edeceği konuşulan Gümüşhaneli teknik adam Doğan, “Kimse Ziya Doğan’ın gideceğini beklemesin. Ziya Doğan heryerde bıraktı burada bırakmaz. Yönetim isterse bırakırım. Bu kadar basit. Geleceğim kendimi feda edeceğim, ateşten gömlek giyeceğim. Ben başarmadan gitmem. Hatırlar için fedakarlıkların kralını yaptım memleketim diye. Kim fedakarlık yapıyor muş? Ben geçen yıl gelmediğim zaman ‘Parayı ön plana tuttu’ diye dedikodu yaptılar. At topu Ziya Doğan’a kaç. Herkes sorumluluk alacak. Vır vırla olmaz o iş. Oturup konuşacağız, tartışacağız aile içinde. Bu takımı hep beraber ayağa kaldıracağız” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet Akşit
Ahmet Akşit - 6 yıl Önce

Hocam arkandayız, sakatlar ve ekonomik sorunları biliyoruz. İyi olacak inşAllah.

Gazeteci
Gazeteci - 6 yıl Önce

Buradan Gümüşhanespor yönetimine sesleniyorum; Sayın Ziya Doğan, kulübün yeni Aziz Yıldırım'ı, Philip Cocu'su olmak yolunda ilerliyor. Sayın Ziya Doğan'ın Gümüşhane'li olması onun kredisinin yüksek olacağı anlamına gelmez. Geçen sene iki final kaybettirdi. Bu sene transfer yaptık diye ne kadar genç oyuncu varsa takıma getirdi. Bu takım şampiyonluğa değil, küme düşmemeye oynar. Yönetim kurulu bir an önce bu dikta rejimden vazgeçip, takımın başına 2.lig'i iyi tanıyan bir hoca getirmelidir. Saygılarımla...

Nizam Taş
Nizam Taş - 6 yıl Önce

Ziya hocam size güveniyoruz. Bu takım iyi olacak başarılar diliyorum

SIRADAKİ HABER