Bağcılar Gümüşhaneliler Derneği yaşlı ve engellilere hizmet götürüyor

İstanbul Bağcılar Gümüşhaneliler İl Derneği evinden çıkamayan yaşlı ve engelli hemşehrilerinin evlerine kadar giderek saç ve sakal tıraşlarını yaparak gönülleri fethediyor.

Bağcılar Gümüşhaneliler Derneği yaşlı ve engellilere hizmet götürüyor

Evde ilk tıraş işlemini Oylumdere köyü eski dernek başkanı Yücel Olgun’un babası Alzheimer (Alzaymır) hastası Karabey Olgun’un saç ve sakal tıraşını yapan Bağcılar İl Derneği Başkan Vekili Mehmet Akif Kaya, “Bizler dernek olarak aldığımız karar gereği bağcılarda ikamet eden evinden çıkamayan yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın tıraşlarını yaparak onlara hizmet etmekten büyük onur duyuyoruz. Ayrıca Bağcılar’da ikamet eden ve bir vesile ile de hastanede yatmakta olan hastalarımızı da ziyaret ederek hafta içi 17.00’den sonra hafta sonları ise günün her saatinde hemşehrilerimize iki berber arkadaşımızla hizmet vermeye devam edeceğiz. Yeter ki derneğimizi haberdar etsinler” dedi.

Oylumdere Köyü eski dernek başkanı Yücel Olgun ise Bağcılar derneğinin yaptığı bu güzel hizmet için teşekkür ederek, “Ben iki yıldır babamın tıraş hizmetini kendim yapıyordum. İl derneğimizin bu hizmeti ise takdire şayandır. Ayrıca Bugün babamın saç sakal tıraşını gerçekleştiren berber arkadaşımız Bağcılar Gümüşhaneliler İl dernek başkan vekili Mehmet Akif Kaya kardeşimize şükranlarımızı sunuyorum” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2021, 00:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER