Beykoz'da büyük Gümüşhane buluşması gerçekleşti

İstanbul Beykoz Gümüşhaneliler Derneği tarafından bu yıl 24.sü düzenlenen geleneksel piknik şöleni büyük coşkuyla gerçekleştirildi.

Beykoz'da büyük Gümüşhane buluşması gerçekleşti

Beykoz Kaymakdonduran Mesire Alanında gerçekleştirilen etkinlikte sanatçılar Alim Koca, Ali Tetik, Ali Alkurt, Şerif Topal, Paşa Ceylan, Yaşar Kaynak, Ömer Aksu ve Nazmi Yoldaş sahne aldı.

Etkinlikte protokol konuşmalarının ardından katılımcılar gönüllerince eğlenirken çalan kemençenin eşliğinde bol bol horon oynayıp stres attı.

Organizasyonda genel başkan ve milletvekilleri tarafından yapılan çekilişlerle çeşitli hediyelerle piknik alanında bulunan tüm çocuklara 4 adet altın, 2 adet bisiklet ve 2 adet tablet ve çeşitli hediyeler dağıtıldı. 

Beykoz Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Hayati Soylu, her yıl geleneksel olarak düzenledikleri piknik şölenini birlik, beraberlik içinde kardeşçe, dostça muhteşem bir kalabalıkla tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek tüm katılımcılara teşekkür etti.

Eski Başbakanlardan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, MHP Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, CHP İstanbul Milletvekili Ali Gökçek, Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Doğan Demir’in de katıldığı programa çok sayıda siyasi parti temsilcisi, STK temsilcisi ve Gümüşhaneli katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER