Birol Boz, Türk Kızılay’ı Kadıköy Şube Başkanı oldu

Türk Kızılay İstanbul Kadıköy Şube Başkanlığına Gümüşhaneli hemşehrimiz Birol Boz seçildi.

Birol Boz, Türk Kızılay’ı Kadıköy Şube Başkanı oldu

15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezinde gerçekleşen Türk Kızılay Kadıköy Şubesi olağan genel kurulu tek liste ile yapıldı. Kongreye Kadıköy Kaymakamı Dr. Mustafa Özarslan, İSKİ Genel Müdürü Raif Mermutlu, Türk Kızılay’ı Genel Sekreteri Hüseyin Can, AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Avukat Fatih Kaya ve delegeler katıldı.

Kongrede geçtiğimiz dönem Türk Kızılay İstanbul Kadıköy Şube Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen GÜDEF 1.Bölge Başkanı, ŞİDEF Genel Başkan Yardımcısı, Şiran Kaynakbaşı köylü hemşehrimiz Birol Boz Kızılay Kadıköy şubesinin yeni başkanı oldu.

Genel kurula katılanlara teşekkür eden Türk Kızılay Kadıköy Şubesi’nin yeni Başkanı Birol Boz, “Ülkemizin en önemli sivil toplum kuruluşlarından 154 yıllık çınar ağacımız olan Kızılayımıza hizmet etmek için bu göreve gelmiş bulunmaktayım. Bu çınar ağacımız mazlumun umudu, mağdurun imdadı, afetzedelerin çatısı, yardıma muhtaç her insanında aşı, battaniyesi, sobası olmuştur. Önümüzdeki 3 yıl boyunca planlı çalışmalarımız devam edecektir. Bir yandan herhangi bir afet durumunda Kızılayımızın sorumluluğunda olan beslenme ihtiyaçlarının eylem planlarını hazırladık. Bir yandan ramazan ayı eylem planlarımızı hazırladık. Bir yandan da bursiyerlerimizin sayılarını artırarak öğrencilerimize desteklerimiz devam etmektedir. Değerli bağışçılarımız, gönüllülerimiz ve değerli hemşerilerimizin de destek ve dualarıyla gerek yurt içi gerekse yurt dışı olmak üzere mağdurun, mazlumun, afetzedelerin ve yardıma muhtaç her insanın yanında olmaya devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle bütün hemşerilerimize saygı ve selamlarımı iletiyorum” dedi.

Birol Boz kimdir?

1968 yılında Gümüşhane/Şiran ilçesine bağlı Kaynakbaşı köyünde doğdu. Ticaretle uğraşıyor. Uzun yıllar AK Parti’de siyaset yaptı. Gümüşhane Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF) Teşkilat Başkanlığı görevini yaptı. Siyasi ve hukuk işleri başkanlığı görevi devam etmekte. Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) 1.Bölge başkanlığı devam etmekte. Yine son 3 yıldır Kadıköy Kızılay Başkan Yardımcılığı yaptı. 20 Şubat pazar günü gerçekleştirilen genel kurul sonrasında Kızılay Kadıköy şube başkanlığına seçildi. Evli, 3 çocuk babası.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER