GÜBDER Erol Tekçe ile devam dedi 

Ankara Gümüşhaneli Bürokratlar Derneği (GÜBDER) 3. olağan kongresi dernek merkezinde gerçekleşti. 

GÜBDER Erol Tekçe ile devam dedi 

Ankara Gümüşhaneli Bürokratlar Derneği (GÜBDER) 3. olağan kongresi dernek merkezinde gerçekleşti. 

Tek listeyle gerçekleşen kongrede mevcut başkan Erol Tekçe, delegelerin oybirliği ile güven tazeledi. 

Divan başkanlığına İsa Yılmaz, üyeliklere Adnan Yılmaz ve Engin Doğru’nun seçildiği kongrede konuşan Başkan Tekçe, “Şehir olarak bürokratik yapılanmadaki yerimiz ne yazık ki istediğimiz ve hakkımız olan düzeyde değil. Bunun birçok sebebi var sanıyorum. Bunun en önemli sebebini bilmeyen yok! Neyse iyi niyetle bekliyoruz inşallah. Bu dönemi bari bu alanda pas geçmeyiz. Bu iş öylesine önemli ki fakat ne yazık ki gerçek manada bunun önemini henüz kavrayamadık. İlerleyen zamanlarda Gümüşhane'de bu konuda ki durumumuzu ve konunun önemini anlatan bir sunum yapmayı düşünüyoruz. Ayrıca bir başka anlayamadığımız husus gelecek için planlamamızın olmadığı gündelik günübirlik bir anlayışa hapsolmamızdır. Gelecek çocuklarımıza gençlerimize yönelik bir vizyon ortaya koymakla şekillenecektir. Bugünümüze tesirimiz olsa ne olur olmasa ne!? İdeal olan geleceği şekillendirmektir. Yoksa bu gün zaten bu gündür! İşte bu yüzden yıllardır dernek olarak gençlerimiz ve çocuklarımızı önceleyen projeler yapmaktayız. Gümüş Gelişim Akademisi bunun için, gençlerimiz için kurulmuştur. Gelenekselleştirmeyi düşündüğümüz Gümüş Damla Projesi çocuklarımız için düşünülmüştür. Her daim İnşallah bu hedeflerimizden Allah'ın izniyle asla vazgeçmeyeceğiz” dedi. 

Daha sonra önceki yönetimdeki arkadaşlarına teşekkür eden Başkan Tekçe, yeni dönem yol arkadaşlarını takdim ederek tüm üyelere teşekkür etti. 

Buna göre yeni yeni dönemde görev alan isimler şöyle:

Yönetim Kurulu: Erol Tekçe, Selma Kırmaz, Kemal Nalçacı, Hakime Zal, Adnan Yılmaz, Mukaddem Kılıç, Coşkun Çildoğan, Berrin Sevil Kazancı, Emin Yıldız, Mustafa Öztürk, Erdal Karakullukçu, Selahattin Kurt, Ekrem Yıldız, Hakan Olgun

Disiplin Kurulu: Tuncay Aydın, Seyfullah Yılmaz, İsa Yılmaz
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Aydın Akdeniz
Aydın Akdeniz - 3 yıl Önce

-GÜBDER’in 10.Yıllara gelmesinde büyük katkısı olan ve önemli bir misyonu üstlenen bu güzide kuruluşumuzun degerli Başkanı Sayın Erol TEKÇE ve yönetimini tebrik ediyorum.
10. yılını candan ve gururla kutluyorum. Geçen on yıl içinde gerçekten çok büyük önemli hizmetlere imza atan GÜBDER'in Gümüşhane'ye hizmet sevdalısı vefalı evladı sevgili başkanımız Erol TEKÇE ve Yönetimine daha nice 10 yıllar dilerim. Allah yar ve yardımcıları olsun.

SIRADAKİ HABER